סקר - בגדים לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    הפורום די רדום לאחרונה.. נו טוב, ההיריוניות תמיד עייפות והאמהות גם כן..
    אז הנה סקר, קצת להתעורר..
    איפה אתן קונות בגדים לקטנטנים?
    אני אענה:
    הדבר שאני הכי אוהבת זה לקנות בגדים לבנות שלי!!
    זאת הנאה גדולה!
    אני למדתי את השיטה, קונה בסוף עונה, ברשתות (שילב,קסטרו,פוקס,זארה,קארטרס,גולף) וככה מתחילים את העונה הבאה עם מלתחה..
    אני לא סובלת לקנות בגדים בבזארים,האנגר וכאלה.המחירים שם הם בדיוק כמו בסוף עונה ברשתות והם לא איכותיים וגם נראים לא טוב (בעיניי) וגם נהרסים אחרי כביסה.
    יום טוב לכולן
19 תגובות
עמוד 1
  • גם אני אוהבת לקנות בסוף עונה לעונה הבאה.
    החנויות האהובות על:
    גאפ, זארה, גולף, children place ועוד...
    גם אם יש לי השלמות זה ממש בקטנה.
  • ניראה לא שאין אמא שלא אוהבת לקנות לילדים שלה בגדים
  • אני קונה המון בפוקס,בעלי צוחק שכבר יש לי שם מניות...
    גם בh&m אנני מוצאת וקצת בזארה
    אבל קונה גם המון מnext דרך האינטרנט יש שם בגדים מדהימים ומחירים מאוד זולים
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אני נדחפת פה רגע אם לא אכפת לכן... :)

מי שקונה בנקסט - איך אתן יודעות באיזה בדים מדובר? יש לי זמן ללידה אבל אף פעם לא מוקדם מדי לשופינג...
    אני אמורה ללדת בינואר ואני לא מבינה איך אני יודעת איזה סוג בדים בנקסט מתאים לחורף... כי החליפות הארוכות שלהם יכולות באותה מידה להיות קיציות. יש דרך שלא הבנתי?
    או שכרגע הכל קיץ ושם כשיגיע החורף יהיה רלוונטי?
  • בדר"כ את רואה איזה סוג בד מדובר
    וגם כתוב לך את רכיבי הבד- 100% כותנה זה אומר שזה דק, אבל אולי עדיין לא הגיע בגדי חורף, חכי עוד טיפונת
  • תודה!
    נראה אם ככה שהכל דק.. את יודעת מה זה בד לאוברולין של חורף?
    ואני מחכה, זה ממש מוגזם לקנות עכשיו, אבל אני חייבת לפחות להסתכל בשביל הנשמה
  • אם כ"כבא לך כבר לקנות, את יכולה לקנות גרבים - תמיד טוב, טייצים - אם לא מיד אחרי הלידה אז לפסח...
    וגופיות ארוכות תמיד צריך
  • נכון
    זה הכי כיף בעולם
    לפני שהייתי סטודנטית ועוד היה לי כסף מיותר לבזבז הייתי קונה המון לאחיינים שלי גם.
    בינתיים מתאפקת כי יש לי ערימות מכל האחיינים שעוד לא מיינתי. אמרתי שאמיין אחרי הסקירה השנייה... ואז אדע מה אני צריכה בכלל
  • One1 וואו!! לא הכרתי את האתר הזה - נקסט!!! עכשיו נכנסתי ויש דברים מהממים! האם הם יפים ואיכותיים כמו בתמונות?

שני - את צפויה ללדת בינואר שזה חורף. מה שנהוג להלבשת תינוק בחורף, אלה גופיות מעטפת ומכנסי רגלית (אין על שילב בביגוד הראשוני של גופיות ומכנסי רגלית..וגם ללייף יש דברים יפים וטובים) ומעל הכל אוברול פליז או בד אחר חם. ולזה את צריכה מידות 0-3. לא כדאי יותר גדול כי אחרי 3 חודשים זה כבר עונת מעבר, אפריל ואז מורידים שכבה בגופיות, ומה שמתאים זה בגדי גוף או חולצות ארוכות וטייצים/מכנסיים ארוכים בלי רגלית, למעבר. גם אוברולים הולכים אבל מבד דק, של מעבר.
    בקיץ, הבייבי תהיה בע"ה בת חצי שנה..
  • גם אני קונה בנקסט, לא קונה כמעט בכלל בארץ . לא שווה בכלל ,גם לא במבצע.
    האיכות של נקסט מעולה !!! שווה כל שקל . בדים נעימים ,איכותיים , מחזיקים בכביסה ,ויש לנו הרבה כביסה , יש לי פושטאק קטן שאוהבת ליכלוך בצורה נדירה :)
  • וואו.האתר שלהם ממש ממכר! איזה בגדים מדהימים ומצעים לילדות.ומשלוח עד הבית!!!!!
    One1 תודה
  • חחח מה עשינו...
    שמעתי גם דברים טובים על נקסט

לבנדר תודה!!
    אחרי הסקירה השנייה אעשה מיון לכל מה שיש לי
    ואראה כמה צריכה השלמות
    מצד אחד זה כיף שיש לי כמויות מצד שני... אני אוהבת לקנות!!!

באמת דברים לחורף נראה לי עדיין אין בנקסט הכל שם 100% כותנה.. אז לא מתאים לאוברולים מלמעלה.
    לגמרי דברים מהממים של הבנות... גם בתינוקות לא קיטשי מדי
    רוצה להלביש אותה (טפו טפו טפו) בבגדים חמודים אבל לא שתראה כמו נסיכת דיסני שיצאה משליטה... ושם זה ממש מאוזן
  • גם אנחנו מדגמנים בעיקר נקסט.

בנוסף אוהבת גם את קסטרו קידס
    זארה, h.m, keds ואיך לא - גולף.

• אין על נקסט
    אין באיכות ואין ביופי ובמחיר

זה באמת ממכר, אבל מתגברים
  • לקטנציק לא קנינו הרבה הכל נשאר מגדול כצו חדש . השלמות שעשינו היה מH&O (קארטרס) גם מאי באי קארטרס וגם מנקסט
    Free image hosting by
    htt
  • שילב ונקסט כמובןן

• אני קונה בעיקר בשילב, לא רק בסוף עונה, יש תמיד מבצעים מועלים גם בתחילת העונה לחברות מועדון. קשה לי לקנות באינטרנט כי אני חייבת לראות בעיניים שזה מתאים ונעים :)
  • לבנדר עוררת את הפורום

האמת שכמו שני, קבלתי כל כך הרבה דברים, חלק חדשים וחלק יד 2, ובנוסף הקטנטונת שלי די נשארת באותן המידות כך שאין לי באמת צורך לקנות... גופיות רגליות השלמות וכאלה אני קונה איפה שאני מוצאת דברים נעימים במחיר זול (שזה בד"כ בבזאר שטראוס..)
  • אז ככה
    יש בגדים מושלמים של ילדותי בבייבי סטאר, יש עליהם 50 אחוז עכשיו
    קנינו בשישי בסניף רמת גן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה