השבוע האחרון של השליש הראשון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתחילה היום שבוע 12, ויש לי גם היום שקיפות עורפית..... מקווה שהכל יהיה בסדר....
    קצת נעלמתי בימים האחרונים מהפורום, החלטתי להתנתק קצת כדי לתת למח לנוח....
    הגעתי למסקנה שאני עם חששות וחרדות מההריון, והרבה פעמים לקרוא את הדברים הגביר לי את החרדות.... אני לא ישנה טוב בלילות וחולמת חלומות בהם אני מדברת את הפחדים שלי... מצחיק והזוי....

שיהיה לכולנו שבוע טוב!

5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שיהיה הרבה בהצלחה!!!
    בדיקה מרגשת, תעדכני אחרי איך היה לראות את העוברי....

מבינה אותך לגבי הפורום, אני מאוד אוהבת כי זה נותן לי מידע וגם מקום להתעסק רק בהריון (חוץ מחברה מהלימודים שגרה רחוק ומדברות בעיקר בפייסבוק וכאלה אין לי חברות נוספות בהריון אז שמחה שיכולה לחפור פה). מצד שני אין ספק שזה מעלה גם את הלחץ ונחשפים לכל מיני סיפורים שלפעמים לא נעימים. שבוע שעבר היה סיפור קורע לב במיוחד וגם הסתובבתי עם מועקה ופחדים....מקווה שלאט לאט הלחץ שלך טיפה ירגע עם כל בדיקה שעוברת ותחזרי אלינו
  • לגמרי מבינה אותך!!
    מצד אחד הפורום הזה מספק מקום לפרוק, להתייעץ, לעודד, ולשתף.. ומנגד הוא חושף אותך למקרים טרגיים, עצובים, שמיד את מתחילה לפתח "היסטריה" מסוימת שאולי גם לך זה יקרה..
    אני בשבוע 9+4 והבדיקה הבאה היא שלי היא של השקיפות וזה רק עוד כ-3 שבועות.
    קראתי כאן על מישהי שהגיעה לשקיפות ולא מצאו לה דופק והיא איבדה את העובר.. זה כל הזמן אצלי בראש!!! מפחדת נורא !!!

מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום, הריון קל ולידה קלה ושתצאי בידיים מלאות!!!
    תעדכני איך עברה הבדיקה!!
  • לי יש סקירה מחר ואני כ"כ מבינה אותך חןחן. אני כ"כ לחוצה להגיע לשם ושלא ימצאו דופק או שמהו יקרה וההיריון הזה כ"כ יקר לי. אני נלחצת מהמון דברים שאני קוראת פה, אבל קשה לי להתנתק.
    מחזיקה אצבעות שהכל יעבור בשלום
  • רליטל ממש מבינה אותך
    בסוף אומרת לעצמי אבל שזה לא רק הפורום - ברגע שמתחילים לדבר עם הריוניות לעומק שומעים...
    לי יש חברה שנקלטה חודשיים לפניי (התחלנו לנסות יחד). כל כך שמחנו כשגיליתי שאני בהריון שתהיה לנו חופשת לידה חופפת זה היה פשוט כיף!
    שלושה ימים אחר כך היא הלכה לשקיפות ולא היה דופק. ככה שהיו לי 3 ימים של כיף נטול דאגות ומאז עד השקיפות לא הפסקתי להיות בחרדות ולדמיין שקורה לי משהו כזה... ואז היה בסדר בשקיפות אז דאגתי מהסקירה.. ועכשיו גם מוצאתץ ממה לדאוג... למרות שיש לי דופלר וזה דיי מרגיע ועדיין.
    מנסה לקחת מכל מקום את היתרונות
    וברוב המקרים הכל בסדר גמור ומתפתח מצוין.
    בטוחה שגם אצלך זה יהיה ככה ומחזיקה אצבעות לכמה שפחות חששות
  • הי שני13,
    שמחה בשבילך שהכול עובר כמו שצריך, על הצד הטוב ביותר, מי ייתן וכך ימשיך ההיריון ושתהיה לידה קלה!!
    את צודקת, אין דרך לברוח מזה, זה כל הזמן באוויר ברגע שאת בהריון.. מצד אחד אני אומרת לעצמי אל תכנסי לקרוא סיפורי זוועות אבל מצד שני מאחורי כל סיפור יש אישה כמוני כמוך שמשתפת את הדבר הכי נורא שעובר עליה והיא משתפת כדי לקבל תמיכה שאולי אין לה במקום אחר..
    אני חושבת שהכי נכון להסתכל על זה בצורה רציונלית, הריון שמסתיים כהלכה זה נס. צריך להודות לה' על כל יום שעובר תקין.. אני בדרך כלל לא בן אדם חרדתי אבל ההריון הזה גורם לחרדות מיותרות בלי שליטה, גם זה שיש פרק זמן ארוך בין בדיקה לבדיקה זה נורא בעיני ולצערי אני עוד בשלב מוקדם בהריון כדי להביא דופלר.

בקיצור בנות מאחלת לכולנו הריון קל ותקין, שהכל יעבור בשלום !!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה