כאבים אחרי החזרת עובדים. מישהי חוותה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,
    ביום שלישי עברתי שאיבת ביציות. נשאבו לי 12 ביציות מתוכן 5 הופרו.
    ביום חמישי הוחזר לי עובר אחד בודד וחמוד וטוב בעל 4 תאים.
    ביום ההחזרה הופיעו לי כאבים קטנים בבטן ולהבנתי זה נורמלי ורגיל.
    אבל מאתמול (יום שבת) התחילו לי כאבים בצד ימין, ממש כאבים בצד. זה כמו כאבים באזור הכליות כשלא שותים אבל אני שותה המון מים כ-2- 3 ליטר ביום. הכאבים גברו בערב עד כדי כך שקמתי מתוך שינה
    גם כשאני מתפנה לשירותים אני מרגישה לחץ גדול לפני מתן השתן שכואב לי בבטן התחתונה.
    מישהי חוותה משהו דומה? האם זה נורמלי? האם זה קשור להשרשות למרות שאני רק 4 ימים אחרי ההחזרה?
6 תגובות
עמוד 1
  • תלכי לבדוק. ייתכן שהתפתחה לך דלקת בשתן לי אחרי כל טיפול התפתחה דלקת בשתן.
  • תודה רבה! אלך לבדוק!
  • זה יכול להיות כאבים מהשחלה בגלל גירוי יתר. לכי להיבדק. בהצלחה
  • נבדקת? איך את מרגישה?
  • לא נבדקתי בסוף. התקשרתי לרופא שלי וסיפרתי לו את כל התופעות... הוא אמר שזה נורמלי וטבעי אחרי החזרה ורק אם זה יחמיר לבוא אליו במהירות.
    תודה לאל הכאבים פסקו, רק לפעמים דקירות קטנטנות בבטן התחתונה שזה נורמלי

תודה לכולן על הדאגה! עכשיו רק נותר לחכות ל 18/9 כדי לבצע בדיקת בטא...
    למישהי היו סימנים מקדימים?
  • שמחה שהכל בסדר אצלך:)
    אצלי לא היו סימנים.... קצת הפרשות צהובות.. וכאבי מחזור רגילים.. בהצלחה רבה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה