עייפות בשבוע 25 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עוד שלשה ימים שבוע 25, משבוע 24 אני כל הזמן עייפה מאוד! כל הזמן רוצה לישון ולישון ולישון. ואני לא עובדת בכלל.. ככה שאין לי למה לקום בבוקר מוקדם ולהקרע בעבודה.
    ממה זה יכול לנבוע? עשיתי לפני יומיים בדיקה של ברזל ויצא לי בבדיקה 10, שהבנתי שזה לא כזה דרמטי. אני לוקחת 2 כדורי ברזל ביום, לפני יומיים העלו לי את המינון.
5 תגובות
עמוד 1
  • אין כ"כ משמעות לתוצאות בדיקת ברזל בלי בדיקות אחרות (המוגלובין, פריטין וכדומה). גם בכל קופ"ח ערכי הייחוס הם שונים ולכן 10 לא אומר הרבה.
    לגבי העייפות, תנסי לאכול הרבה תרד, אגוזים ושקדים, פלפלים אדומים, ברוקולי, זרעי צ'יה, גרעיני דלעת וכו'. יכולים להיות גורמים רבים לעייפות מלבד מחסור בברזל (למרות שיכול מאוד להיות שזו חלק מהסיבה)

  • תודה:) כשרשמתי ברזל התכוונתי להומוגלןבין. בבית חולים עשו לי את כל בדיקות דם שקשורות לויטמינים וחוסרים. וגם בדיקת שתן (תרבית) שיצאה חיובית ואני לוקחת אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מג. אבל את האנטיביוטיקה התחלתי לפני יומיים.
  • המוגלובין 10 הוא אכן קצת נמו (כשהמדד הרצוי הוא לפחות 12). עדיין, ללא שאר הבדיקות, קשה להסיק מה באמת חסר לך ואיך להשלים. מקווה שהדלקת תעבור במהרה. תרגישי טוב

  • תות חמודה
    אני לא מבינה גדולה במה חסר אבל יכולה להגיד לך שכל ההריון אני עייפה בצורה לא הגיונית
    ברמה שיכולה לקום בסופש ב10 ולחזור לישון 3 שעות בצהריים
    דברים שלא היו קורים לי בחיים
    אגב להישאר בבית יכול להיות יותר מתיש מלעשות משהו.
    התחלתי את ההריון עם המוגלובין 13.9 ורק בשבוע 25 עושה שוב ספירת דם,
    אבל כאמור אני ככה דיי מהתחלה..
    נראה לי ככה זה פשוט משפיע עליי

    תרגישי טוב!!
  • טוב היום אהיה אצל הרופא נשים שלי:) תודה רבה שנשן (שני 13) ידי:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה