היי בנות, עזרה - קצת לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    אני מחר נכנסת לשבוע 13, יום חמישי עשינו שקיפות עורפית שיצאה תקינה ברוך ה'.
    מיקודם נכנסתי לשירותים והייתה לי הפרשה חומה - חום כהה, כמו דם ישן, לא דם טרי.
    יש סיבה לדאגה? ללכת להיבדק?
    פליז תעזרו לי, אני בלחץ!
    תודה
11 תגובות
עמוד 1
  • עשו לך את הבדיקה וגינלי ? זה יכול להיות מזה .
    אצלי גם היו דימומים בשליש ראשון , למרות שידעתי שזה נפוץ מאוד הלכתי לבדוק בכל זאת שהכל בסדר ,לכי לרופא שלך ותבקשי שיבדוק שהכל בסדר. לא בהול עד כדי מיון או מוקד
  • הבדיקה לא הייתה וגינלית...
    הרופא יכול לקבל אותי רק ביום שלישי. מוקד אחיות טלפוני יוכלו להגיד אם זה בסדר?
    תודה
  • היי
    אני יודעת שאומרים שדם לא טרי זה בסדר
    ולהרבה נשים יש דימומים בהריון
    אבל הייתי הולכת לבדוק כדי להיות רגועה לגמרי
    מהנסיון שלי מוקד אחיות יגידו שזה בסדר אבל איכשהו אותי זה אף פעם לא מרגיע כי מרגישה שדרך הטלפון הן לא יודעות באמת.
    אם יש לך אפשרות כן ללכת להיבדק במוקד נשים הייתי הולכת
    אני באמת באמת בטוחה שזה כלום השאלה אם תרגעי לחלוטין אחרת...
    מיון לא יודעת תלוי איפה את גרה וכמה זמן תחכי. ברמבם חיכיתי איזה שעה רק בתחילת ההריון אבל היה שבת. ושלישי זה לא רחוק.
    תעדכני מה שלומך
  • אני הייתי הולכת למוקד כדי לוודא שיש שהכל בסדר

• היי בנות,
    בצהרים הלכתי למוקד של מכבי שנסגר מוקדם הפעם, שלחו אותי למיון. הלכתי הביתה לנוח ונרדמתי עד 12 התלבטנו מה לעשות ובסוך הלכנו למיון. קצת מכעסו עליי שבאתי עכשיו אבל העיקר שהכל בסדר. ראו דופק ברוך ה'.
    היא אמרה שזו הפלה מאיימת ושניזהר, בטח לא לקיים יחסים....
    שלחה אותי לביקורת אצל הרופא המטפל.
    תודה לכן, עכשין אני באמת הרבה יותר רגועה. .. :-)
    לילה טוב
  • תנוחי ותשתי הרבה מים!
  • שמחה לשמוע שראו דופק!
    לנוח לנוח לנוח
    ותמשיכי לעדכן מה שלומך
  • לצערי קצת קשה לנוח עם השטן שיש לי במשרד :-\
    לא מאמינה שהגעתי היום!! :(
    תודה בנות
  • אני מניחה שאם את עובדת בישיבה זה גם בסדר
    לפעמים בבית "מתפתים" לכביסות בישול וכאלה ובסוף עומדים יותר... או אם כבר חופש קפיצה לאיקאה וכאלה :)
    הכי חשוב שהדימום לא חזר על עצמו מאז?
  • אני לא מצליחה להיכנס למטבח אז מהבחינה הזו פחות בעיה, כביסה בעלי המקסים עוזר לי - אני רק מחלקת הוראות ;)
    הדימום נעלם וזה מה שחשוב :)
    אני משתדלת לנוח ומקווה שזה לא יחזור :)
    תודה
  • היי יופי ברוך ה' שהכל בסדר..
    לי היה דימום כמו של מחזור משהו מפחיד בשבוע 9 והרופא אמר שאני חייבת לנוח... כנראה התכוון לומר שזה הפלה מאיימת..
    כנראה שאת מתאמצת בעבודה לכן זה קרה תשתדלי לא להתאמץ.

יום נפלא ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה