שאלת עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... אני יודעת שראיתי פעם בעבר שרשורים כאלה אבל אין בפורום אופציית חיפוש
    עוד מוקדם
    אבל בגלל שלשילב יש עכשיו מבצע על אינגלזינה טרילוג'י ב3000
    אני מתחילה להתלבט כדי לא להחליט עליה בסוף ולקנות עוד חודשיים ב4000.

כרגע יש 3 עגלות שנראות לי
    הטרילוג'י
    בוגבו קמיליון 3
    וbebecar שתיקי מהפורום המליצה והסתכלתי קצת ונראה לי

למישהי יש תובנות?
    אשמח אם תגידו ממה אתן מרוצות אבל גם ממה אתן לא כדי שאוכל לדעת על מה לחשוב (ברור שלכל אחת יש דברים שחשובים לה יותר ופחות ככה אוכל לדעת מה לקחת בחשבון לפחות)
    לגבי הטרילוג'י קראתי בנות שאומרות שהטיולון שלה קטן מאוד..

תודה! :)
7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הכי טוב שתציא לעשות סבב קטן בכמה חנויות ותנסי אותם פיזית...לבדוק איזה הכי נוחה לך..תנסי לפרק ולקפל ולהרים אותה לבד וכמובן לעשות סיבוב קטן בחנות לראות איך היא בנסיעה..
    ואני הייתי גם מ****ה תשובת לב לסל של העגלה לראות שהיא מספיק גדולה...שאפשר יהיה לאכסן שם את כל הטיטולים והמטרנות שתיקני בלי שתיכננת אבל פשוט נפלת למבצע טוב בסופר פארם וחבל לפספס...בהצלחה
  • היי
    התחלתי עם זה אבל בסוף בחנות זה לא כמו בחיים
    גם את הולכת במרצפות בחנות לא באספלט עקום ברחוב
    וקשה לצפות התקלות... לכן רוצה מישהי שכבר התנסתה בזה :)
    אבל ברור שמסתובבת גם
    למרות שנורא מוקדם מוזר לי עוד

• מוקדם כן..אני מסכימה איתך לגמרי
  • אני מבינה אותך אני מאוד מחכה לרגע שהקניות יתחילו
    ובכלל למיין כל מה שיש לי מהאחיינים זה גם כיף! אמרתי לעצמי שאחרי הסקירה השנייה...
    בשבת היינו במיי בייבי בירכא באמת רק להסתכל, לא אהבתי בכלל את החנות וגם שוב - אני מסתכלת על העגלה טיפה הולכת איתה.. אבל באמת קשה לדעת ככה...
    אסתכל על מה שאמרת! :)
    מקווה שמישהי תענה לי
    ואם לא אולי אפרסם במאמאזון הצטרפתי לשם השבוע למרות שמביך לי לפרסם שם בכזה קהל נרחב
  • נראה לי שכדאי לך לשבת קודם עם בן זוגך ולחשוב מה הצרכים שלכם? שהעגלה תהיה קלה כי יש מדרגות? שתתקפל קטן כי הבגאז' קטן? שתהיה כבדה ומאסיבית כי את מאלה שלוקחות איתן לגינה את כל הבית?... וכו'... ממה שאני שמעתי- הבבהקאר מאד כבדה, לגבי הטרילוג'י שמעתי עליה המון חוות דעת מאד חיוביות, בעיני היא גם יפה, הטיולון הלא גדול יכול גם להוות יתרון משמעותי. אני לא רציתי לקנות אמבטיה, אבל אם הייתי קונה, נראה לי שהייתי הולכת עליה..
  • אני עוד מפחדת להסתכל ולחשוב על דברים לבייבי. (שבוע 25) אני חושבת שאחכה ללידה לראות שהכל וודאי ורק אחרי אקנה לי. סל קל לרכב יש לי (מאחותי) גם עגלה זמנית יש לי (מאחותי) גם בגדים יש לי (מאחותי). ומיטה יש לגיסתי היא תביא לי היא לא צריכה יותר.
    אני מאוד מפחדת לקנות דברים... ואני לא מאלה שמאמינות בעין הרע, אלא פשוט הריון זה דבר לא בטוח. אז שנשן אני לא יכולה לייעץ לך בקניית עגלה.
  • היי תמרה
    בעלי עובד בשיטת מה שיוצא אני מרוצה.. נראה לי אחרי שהוא ראה את המחירים הוא רק מתפלל בשקט שאבחר באופציה הזולה יותר אבל לא אומר כלום :)
    אני יודעת פחות או יותר מה הצרכים שלי אבל את יודעת איך זה כשרק מסתכלים על מפרט ובחנות.. הכל נראה סך הכל טוב ויפה. למרות שבינתיים אף אחת לא ענתה עדיין כנראה לא מתמצאות בעגלות הספציפיות האלה אז..
    אני מסכימה אגב לגבי הטרילוג'י. בלי קשר אצל אמא שלי יש אינגלזינה של האחיין הבכור שלי בנובמבר בן 14. היא בשימוש אצלה מאז שהוא לא צריך עגלה כי אחריו היו לאחותי תאומים - כל הנכדים שזה 7 חרשו עליה כשהיא הייתה אצל אמא שלי.. אכלו טיילו מה לא... והיא במצב מדהים!!! לכן גם קורץ לי האינגלזינה... לקטן של אחותי יש עכשיו עגלה של אביו שאחרי שנתיים נראית ומרגישה כמו פח.
    תות חמודה אני מבינה אותך
    אני לא חושבת אבל שבימים אחרי הלידה ממש פשוט להתחיל לקנות דברים... אלא אם את מחליטה לפחות מה את רוצה בדיוק ואז שולחת את בעלך או משהו עם רשימה מסודרת
    אני גם לחוצה שלא תחשבי... אבל כמו שאומרים אצלנו - צריך להכיל את החוסר ודאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה