חול בהריון בשבוע 13 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם נשקפת סכנה כלשהי לנסוע לחול בהריון בשבוע 13? (לברצלונה טיסה של 4 שעות).
    ממה שהבנתי הבעיתיות היא מחודש 7.
    3> linoy
10 תגובות
עמוד 1
  • חברות התעופה מתירות לטוס בשבוע מוקדם כ"כ (עד שבוע 26). חשוב לקום ולהסתובב במהלך הטיסה, ולא לשבת באופן רצוף לכל אורכה. לגבי סיכון לעובר, מומלץ לשאול את ד"ר הדר, למרות שזו התשובה שנתן לי

• אני טסתי לשבועיים בערך
    והתשובות שניתנו לי זה שכל עוד ביטחו אותך, זה לפני שבוע 26 ואת מרגישה טוב - אז אין בעיה

תהני (:

ליטלילי
  • אני טסתי לשבועיים בערך
    והתשובות שניתנו לי זה שכל עוד ביטחו אותך, זה לפני שבוע 26 ואת מרגישה טוב - אז אין בעיה

תהני (:

ליטלילי
  • אני טסה גם בשבוע 22
    כמו שאמרו לך למעלה.. זה בסדר
  • תבדקי עם חברת התעופה שאת טסה איתה אם יש צורך באישור רפואי שהכל תקין, כי את כן צריכה להודיע להם שאת בהריון ויש חברות שדורשות אישור רפואי שהכל בסדר. אני טסתי בשבוע 18 וחברת התעופה אמרה שאין צורך בדבר כזה.
  • נכון צודקת
    בחברת תעופה שלנו אין צורך עד שבוע 26 באישורים
    תיכנסי לאתר שלהם זה בטוח איפשהו במדיניות :)
  • אני טסתי ב2 ההריונות הראשונים שלי טיסה ארוכה (19 שעות ו12 שעות) בשבועות 7 ו-4 - לא היתה שום בעיה

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • תודה רבה לכן בנות ממש הרגעתן אותי.
    וברמת העיקרון אין בעיה עם הליכות ארוכות וטיולים כל עוד אני לא רצה ולא מזיעה או משהו כזה נכון?.

3> linoy
  • אם את מסוגלת אז לא אמורה להיות בעיה עם להסתובב כל היום
    מניחה שאת לא מתכוונת לצאת לטראקים עכשיו :)

אני מבינה אותך אני גם קצת חוששת אבל באמת אין ממה!

אני דיי עייפה ומותשת אבל אני בטוחה שאם אגלה מרכזי קניות מרתקים אמצא את כוחות הנפש והגוף להסתובב שעות על גבי שעות
  • כמו שכתבו למעלה, כל עוד יש ביטוח מתאים להריון ואם צריך אישור רופא לחברת תעופה (והריון תקין כמובן..) לא צריכה להיות בעיה.
    אני טסתי בשבוע 16 ואני ממש שמחה שעשיתי את זה, כיף לנפוש קצת לפני שההריון נהיה מתקדם (ואני משערת שגם לפני שיש תינוק קטן).
    טיילנו 4 ימים וכשהרגשתי עייפה נחנו, תני לגוף שלך להנחות אותך (כמובן בלי ריצות, צניחות וכו'...)
    אנחנו לקחנו את התיק הרפואי שלי ובדקנו מה כתובת של בית חולים קרוב לאיזור המלון על כל צרה שלא תבוא, אבל זה כי בעלי אוהב תמיד לבוא מסודר...
    מבחינת אוכל אני ממליצה לבדוק מה אוכלים, במיוחד בחו"ל (נמנעתי מקינוחים עם ביצים לא מבושלות, דגים נאים, גבינות לא מפוסטרות).
    בקיצור, תעשי חיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה