עדכונים ושאלה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    דבר ראשון, תודה לכל מי שענתה בהודעה הקודמת! אני ממש לא רוצה להעלם מפה, אני אוהבת את הפורום, ואתכן וכייף לי לכתוב ולקרוא פה.... אני פשוט צריכה לעבוד עם עצמי על החרדות שלי
5 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    נראה לי אף אחת לא עונה כי לא יודעת
    תשאלי את ד"ר הדר הכי טוב
    רק הבהרה שאולי כדאי שתרשמי גם לו - את עצמך לא יודעת וסת אחרונה או מתי היה הביוץ שלך ולכן רק הרופאה קבעה?
    אני יודעת שסטייה של עד שבועיים לא משנים
    אבל תשאלי אותו גם
    וממש כיף לשמוע שנהנית שקיפות עורפית זה אדיר... גם הסקירה
  • איזו מתוקה את:)
    היכן אני שואלת שאלות את ד״ר הדר?

• בוקר טוב

אורך המחזור שלך מיום ראשון של מחזור עד היום הראשון של המחזור הבא, מה היה משכו?
    אם היו לך מחזורים קצרים כלומר פחות מ-28 יום, סביר להניח שיש לך ביוץ מוקדם וזה בהחלט ייתכן
    לי לעומת זאת יש מחזורים ארוכים של 35 ימים אז הורידו לי שבוע לפי אולט' וגם תאריך החישוב הוא לפי תאריך אולט' ולא לפי תאריך מחזור

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• תודה
  • היי חמודות!
    טלטול גם המחזורים שלי ארוכים לכן זה לא היה מדוייק.....
    הייתי עכשיו במרפאה של הריון בסיכון, שאלתי את הפרופסור המקסים שם את השאלה, הוא ביקש לראות את הא״ס שלפיו הרופאה קבעה גיל הריון... הוא קצת היה מופתע ואמר שלפי זה אי אפשר לקבוע גיל הריון מדוייק.....
    אז הוא בדק אותי, וזכיתי שוב לראות אותו, שכנראה זה בכלל אותה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה