חזרתי ........... עדכון שאיבה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות...
    לא הייתי בפורום לפחות שנה וחצי.
    הבן שלי במוצאי יום כיפור יהיה בן שנתיים :) ומאז שהוא בן חצי שנה בערך לא ניכנסתי לפה..
    אז כך שאני לא מכירה כ"כ את הבנות. מידי פעם ניכנסת.

אני רוצה לחזק אתכן בנות יקרות. ולו במעט שאוכל... ולעודד כמה שאפשר.

כשהייתי בהריון לפני 3 שנים כתבתי פה על הנס שהיה לנו, אבל אני לא אשים פה קישור כי זה קצת חפרני חח..
    אני אספר בקצרה -

אני ובעלי (חרדים) הייינו נשואים 3 שנים. (3 שנים!!!!!) ולא לקחנו אמצעי מניעה אף פעם ..
    לאחר שנתיים וחצי עשינו בדיקות לי ולבעלי, והכל היה תקין חוץ מ.... הזרע של בעלי.
    התוצאות היו מחרידות - 1 מיליון, 2 מיליון.... זוועה.
    הרופאים שראו את התוצאות, אמרו - ישר Ivf.... בלי הזרעות אפילו.
    "יש לכם סיכוי ""אפסי"" להיכנס להריון באופן טבעי! 0.1%..." (זה בערך הציטוטים של הרופאים).
    טוב, קניתי זריקות, חיכיתי לקבל מחזור ולהתחיל לקחת .... ו..... אני לא מקבלת..איחור יום, יומיים, 4 ימים... 5 ימים... לא נורא המחזור מתעכב. הגיע טו' בשבט, שבוע עובר ואני עושה בדיקת הריון.

2 פסים!!!!!!!!! 2!!!!!!!!!!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי!!!

אמן על כולנו
  • היי איזה סיפור מעודד;))) אצלי, לצערי הרב, אין סיכוי טבעי, כי המדד של הזרע יותר גרוע משל בעלך.
    אבל הצלחתי בהפריות ומאוד מקווה ללדת אותו בידיים מלאות ושמחות.
    שיהיה לך בהצלחה ואמן ותבשרי לנו עוד שבועיים על הריון:)
  • איזה יופי, יש ניסים !!
    אמן אצל כולנו

אתוש
  • טלי באמת סיפור מעודד
    שיהיה בהצלחה
  • טלי איזה סיפור מרגשששש ואוווו!!!
    לאחר שנה של ניסיניות גם לבעלי יש זרע נמוך ולנו הרופא המליץ להתחיל עם הזרעה
    אנחנו לקראת הזרעה ראשונה שאמורה להתחיל במחזור הבא שלי
    ועכשיו אני אמורה לקבל המחזור הלווואי והנס שלך יגיע גם אלי ואני יספר לכן שאני בהריון!!!!
    אין ספק שזה חודש הסליחות והתפילות הלוואי וכל תפילותינו יענו ויתגשמו אמן ושנה הבאה כולנו נזכה להיות עם תינוק בידיים !!
  • טלי איזה כיף לשמוע
    הרבה ביציות, תעדכני מחר
    אי אפשר לדעת איזה יופרו ואיזה לא אבל בדרך כלל שואבים יותר ממה שרואים ואלה שמופרים הם הבשלים כמו בגדלים שלך שזה בדרך כלל מגודל 18

אני עוברת שאיבה ראשונה גם ביום חמישי, היום ראו 5 זקיקים מובילים
    נקווה שיעבור בקלות

שיהיה בהצלחה
  • מחר ההחזרה .
    זה אומר שאני עוברת שבת אצל ההורים שלי במתח..
    ואני לא יודעת איך אני אעבור 3 ימים של ראש שנה ושבת שבוע הבא... מתחחחח

הדיקת דם תהיה רק אחרי ראש השנה.. כי עוד שבועיים בדיוק יוצא חג

• היי טלי
    נעבור ביחד את הבדיקת דם, גם שלי תצא אחרי ראש השנה
    מחר שאיבה
    שיהיה בהצלחה
    והלוואי ששתינו נבשר אחרי ראש השנה על בטא חיובית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה