חייבת לפרוק! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    נשואה כמה חודשים..נכנסתי להריון טבעי שנפל בשבוע 6 :(
    בעלת שחלות פוליציסטיות..

הכניסה הטבעית להריון באה לי בהלם מוחלט כי לא חשבתי שאצליח להרות ללא טיפולים..
    אך תחושת המזל התפוגגה ביום שבישרו לי שההריון לא מתפתח..
    עדיין לא התחלתי בטיפולים..עדיין מחכה למחזור שיגיע אחרי ההפלה..(הפלה טבעית)
    עברו כבר 6 שבועות..
    למרות כל זה קבעתי תור למומחה בפוריות לסוף החודש..

רציתי להכיר את עצמי :)
    ובנוסף לכך רציתי רק לשתף כמה קשה זה בשבילי לפתוח אינטרנט וכל יום למצוא מפורסמת כזאת או אחרת שנמצאות בחודש ההריון הראשונים..
    אני מתביישת ברגשות הקינאה האלו שיש לי..אני שונאת להרגיש פחות אישה מאחרות..אחרות שמצליחות להכנס להריון בקלות או להחזיק הריון...

כ"כ מאחלת לכן ולי להיות אימהות..
    אני קוראת סמויה של הפורום ויש פה סיפורים אישיים שנותנים לי הרבה תקווה..
    במיוחד של ליטלי (אם אני לא טועה)..

מתפללת לטוב!
23 תגובות
עמוד 1
  • הצחקת אותי עם המפורסמות.. ממש קראת את המחשבות שלי!!!
    מאחלת לך רק טוב!!! והמון בהצלחה!

אני לקראת IVF ראשון..
  • כנראה שהמים בתל אביב מכילים איזו אבקת קסם
  • אין לך במה להתבייש!!!!!!
    רגשות טבעיות לגמרי, ומותר לנו להרגיש כך.

אני כל הזמן שואלת אם ההיא כן למה אני בעצם לא?

ואז מבינה שהדרך שלי ארוכה יותר, מסובכת יותר, אבל גם מלמדת כמה חזקה אני יכולה להיות.

3 שנים חיכיתי לבני הבכור, טיפולים, טיפולים ומה לא...... חשבתי שזה סיימתי

אבל,עברתי ניתוח שבו כמעט לא הרגו אותי, עברתי גם את זה

עכשיו כמה ימים לפני תחילתו של טיפול, והדבר היחיד שבא לי זה לצרוח, וכדי להמתיק את המצב, קרובת משפחה ילדה תאומים לפני שבוע.

אז יקירה מותר לנו לקנא, לרצות גם, ואנחנו נהיה בהריון, ונצא כולנו בידיים מלאות - רק בדרך קצת שונה.
  • מאיה ממש מבינה לליבך . גם אני חשה ככה . אבל תתנחמי בזה שנקלטת להריון בכלל . בע״ה בחודש הבא תתבשרי שאת בהריון שוב .
    אני לקראת ivf ראשון בקרוב , אחרי שנה של נסיונות כושלים הזרעות זריקות הכל !!!
    תחשבי חיובי כולנו ניהיה בהריון זה רק עניין של זמן והתמדה ! מאחלת לך המון בהצלחה ורק מחשבות חיוביות !

אתוש
  • תודה בנות על המילים החמות..

אני חושבת שניקלטתי מהר בגלל שעדיין הייתי בהשפעה של הגלולות..
    בלי גלולות המחזור שלי יכול להגיע פעם ב3 חודשים:\..

יש לי מין תחושה כזאת שאם הטיפולים האלה יהיו קשים מדי נפשית אני אקח כאופציה
    אם פונדקאית..
    מישהי גם חשבה על זה?

• לא , ואל תחשבי על זה עדיין
    לא ניסית בכלל שום דבר
    אני כבר שנה עם זריקות והזרעות ומה לא .
    תיהיה רגועה וכמו שאמרתי לך תחשבי חיובי אם נקלטת כבר להריון הכל בסדר אצלך .
    זה רק עניין של זמן ונסיונות .
    מקווה בשבילך שתקלטי באופן טבעי וגם אם לא יש עוד הרבה אופציות להיקלט .

אתוש
  • כן את צודקת..
    אלו רק מחשבות..מחשבות שאני לא יכולה להגיד בקול אפילו לא לבעלי
    ואני מודה על זה שיש פה את הפורום המקסים הזה לשתף בו

תודה שוב על התגובות:)
  • אין לך מה לחשוב על זה,
    נקלטת לבד, ואת תכנסי להריון והכל יסתדר

תקופת הטיפולים לא פשוטה, ואסור לך לכוון עצמך שיהיה נפשית קשה, זה קשה נקודה.

אבל את תתמודדי עם זה, ותצאי בידיים מלאות ובזה תאמיני!!!!
  • את צודקת..

בכלל מאז ההפלה נהייתי פתאום אובססיבית לנושא..ובהחלט לא הייתי ככה לפני..
    צריך להרגע ולנסות לחשוב חיובי..

זה מרגיש שכל ההריוניות "מחפשות" אותי..אבל כנראה זאת אני מחפשת אותן..

• חחחח רק דיברתי ועוד מפורסמת ברשימת ההריוניות- קייט מידלטון
  • אני קוראת מה שאת כותבת וזה כאילו אני כןתבת את זה.
    נכנסתי להריון ספונטני לפני שנתיים וחצי שנפל בשבוע 6. סיוט, אני לא צריכה לספר לך. אחרי מאמצים רבים מאוד והתעקשות עשיתי הפריות והצלחתי. את חושבת שאני רגועה עכשיו? ממש לא! עד שהתינוק לא בידיים שלי אני לא רגועה בכלל!!
    בתקופה שניסיתי זה היה נוראי!! על החברןת שלי היי בהריון, כל בנות משפחתי היו בהריון והכל הלך קליל, והכי מעצבן שהן נכנסו בטעות או במקרה להריון.
    עד היום לא נפגשת עם השים בהריון ובייחוד עם נשים שיש להן תינוקות, עד שלא יהיה לא לא אצליח להשלים עם זה, לצערי:(
  • אני מאחלת לך בהצלחה ובקרוב תבשרי כאן שאת בהריון. :)
  • היי תות:)
    קראתי המון תגובות שלך , מרגישה שמכירה את הסיפור שלך:)

למזלי, כל החברות שלי עדיין לא קרובות לזה..רובן בגיל שלי 27 והן עדיין לא נשואות
    אז מהבחינה הזאת אין עליי עדיין את הלחץ..

ובע"ה 555 עוד מעט הוא כבר יהיה בידיים שלך ותהיי רגועה:)
    למרות שאמא שלי אומרת שמהשנייה שאת הופכת לאמא (כבר כשהוא בבטן) הלב תמיד בדאגה
  • אין ספק שכבר מעכשיו אני דןאגת, אבל כשיהיה בידיים שלי זאת תיהיה דאגה שאני יכולה לעזור ולראות.
    בהצלחה לנו ושהפחדים שלנו יעברו במהרה!!
  • אמן אמן אמן
  • חחח מאיה אני ממש מבינה אותך.. אחרי ההפלה בדיוק לפני שנכנסתי להריון התחילו השמועות שרוסלנה ואייל גולן מצפים לילד וממש קינאתי. ועכשיו בכלל אי אפשר להיכנס למאקו בלי לראות עוד מישהי בהריון. רק היום ואתמול הודיעו על הנסיכה ושרי גבעתי.
    לא כל כך הבנתי למה את צריכה ישר טיפולים. נכנסת להריון כל כך מהר. ועכשיו אחרי ההפלה את ממש פוריה
  • היי מאיה
    מכירה את ההרגשה, אני נקלטתי טבעי אחרי 4 חודשים של נסיונות וזה הסתיים בהריון כימי
    אחרי זה שנה לא הצלחנו
    ואז שנה לא אישרו לנו
    ושחזרנו לנסותצאחרי חצי שנה נקלטתי והסתיים בהפלה בשבוע 9
    עכשיו שניה לפני הפריות נכנסתי שוב טבעי והסתיים כהריון כימי
    ביום חמישי כנראה שאיבה
    ומקווה שילך פעם ראשונה
    אל תחשבי מחשבות כאלה, תהיי אופטימית, כבר נכנסת להריון באופן טבעי
    ואחרי הפלה הגוף מאוד פורה
    גם אני שעברתי את ההפלה לא הבנתי למה רק אני צריכה לסבול ככה, גם הרבה זמן עד שנכנסתי ועוד עם טיפולים גם לעבור הפלה
    אבל השלמתי עם זה והמשכתי הלאה
    וגם אני כמוך אחרי ההפלה עוד יותר רוצה כבר שוב להיות בהריון

שיהיה בהצלחה
    ולא להתייאש
  • natash26- היום קייט ושרי גבעתי..אתמול גיליתי על יובל שרף ויוליה פלוטקין...ממש תענוג ;]]
    לגבי למה ישר טיפולים..אני פשוט יודעת שהמחזור שלי לא סדיר (פוליציסטית) אז חבל לי על הזמן שיכול לעבור לשווא..

Mikey-אני רוצה להגיד לך כשיהיה לך תינוק בריא ומושלם הוא פשוט יהיה בר מזל כי אמא שלו ככ רצתה אותו והוציאה הרבה אנרגיות מעצמה בשבילו, גם כשבטח הרגיש שאין כבר מהיכן להביא אותן :)
    אם אפשר לשאול..מה מונע ממך הריון?

• היי מאיה
    תודה
    האמת שבהתחלה לא היה כלום
    4 חודשים אחרי שהתחלנו לנסות נכנסתי להריון טבעי שהסתיים גם הוא בהריון כימי
    בצוואר הרחם אמרו שיש לי שרירן ואחרי 5 סבבים של איקוקלמין שהיה טעות בדיעבד נוצרה לי אנדומטריומה בשחלה
    שרציתי להתחיל הזרעות הרופא שלח אותי לאולטרסאונד בקפלן לבדוק את האנדומטריומה ואת השרירן בצוואר הרחם
    שם אמרו שזה ממצא ולא שרירן ושלחו אותי להיסטרוסקופיה לראות מה זה וגם הרופא לא ידעאם הקטטר יעבור שם
    בהיסטרוסקופיה הוציאו קרישי דם בכמויות שלא הבינו מאיפה זה ובדיקה פתולוגית תקינה, מה שכן הממצא הזה יצר בור בתעלת הצוואר שהרופא אמר שעד שזה לא התאחה, מה שלקח כמעט שנה אסור לי להיכנס להריון כי אם יש הריון זה מתרחב וסכנה של התפוצצות הרחם ומוות ובזמן הזה עברתי עוד 3 היסטרוסקופיות לראות שזה התאחה
    בסוף אוגוסט שנה שעבר פניתי למחלקת אנדומטריוזיס בתל השומר להתיעצות ואמרו לי שאין בעיה עם הזרעה והאנדומטריומה קטנה ולא משפיעה
    התחלתי הזרעות על בסיס טבעי, עשיתי 2 הזרעות כאלה לפני שהתחלתי עם הורמונים ובנובמבר התחלתי עם הורמונים ודיקור ושינוי תזונה במקביל, ותוך 3 חודשים בהזרעה השלישית נכנסתי להריון שהסתיים לצערי בהפלה בשבוע 9 בגלל דופק שהפסיק, חיכיתי למחזור ועשיתי עוד הזרעה שכשלה, בינתיים טיפלתי בהכל להפריות, ולפני דהתחלתי את הטיפול עכשיו נכנסתי טבעי להריון כימי
    היום בבדיקה היו 5 זקיקים בגדלים 15-21 ויום חמישי שאיבה, ראשון החזרה, הרופא שלי היה מאוד מרוצה מהטיפול, מקווה ואופטימית שפעם ראשונה זה ילך
    בעקרון בגלל שהאנדומטריומה לא משפיעה אנחנו מוגדרים כבלתי מוסברים כי הזרע של בעלי תקין
  • אוי איזו סיומת נחמדה בסוף ההודעה שלך!

יש לי מין אמונה כזאת..שאלוהים נותן לכל אחת לעבור מסע נפשי שהוא במידת יכולות הקבלה שלה..
    אני באמת מחזיקה אצבעות שהכל יילך כי אם הרופא מרוצה זה סימן שהכל הולך כמו שצריך!

כתבת שהאיקלוקמין היה טעות, מדוע?

• כן, מקווה שיהיה פעם אחת וזהו

כי הבנתי שיותר מ3 טיפולים זה מיותר ולמי שיש ביוץ סדיר כמו אצלי איקוקלמין לא עושה כלום וזה סתם הורמונים לגוף ולא אמורים לתת אבל בגלל שהרופאים קודם כל חייבים להתחיל עם איקוקלמין נותנים את זה גם שלא צריך

אם הייתי יודעת בדיעבד הייתי בודקת את האופציה בלי איקוקלמין או עושה רק 3 טיפולים ולא 5
  • אהה הבנתי
    תודה רבה על ההסבר:)

מחכה להתעדכן בחדשות ממך:)

• תודה
    אעדכן אחרי השאיבה איך היה וכמה נשאבו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה