מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז למי שחיכתה לשמוע מה קורה ..
    קיבלתי מחזור. אז לא אני לא בהריון.
    היום חוגגת 20, החגיגות התחילו כשהייתי בחדר מיון בעקבות קוצר נשימה חריף, הייתי בטוחה שנובע מאלרגיה, הרופאים היו בטוחים שזה התקף חרדה. לא מגדירה את עצמי כאדם חרדתי.
    בכל מקרה היום עברתי על תוצאות של בדיקות הדם.. כל מיני נתונים שהיו גבוהים מדי או נמוכים מדי. פתחתי גוגל, כל המדדים שהיו נמוכים מדי היה רשום שיכול להעיד על הריון.. מוזר הייתי אומרת.
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תרגישי טוב,
    את עוד צעירה נשמה, קחי את החיים בכיף תחגגי, תהני, תכייפי.. וזה יגיע בסוף, ומהרררררררררר, מאחלת לך מכל הלב, כי אין על הילדים בעולם
  • היי
    התקפי חרדה יכולים לקרות גם לאנשים לא חרדתיים בכללי. נשמע שהיית בהמון לחץ לאחרונה.
    אבל לא יודעת מה היה כמובן...

מצטרפת לאיחולים שתהני וכשתרצו הריון מתוכנן תקלטי מהר!! :))

איך את עכשיו?

• היי חמודה
    אז קודם כל רפואה שלמה!!
    אם הרופאים בטוחים שזה התקף חרדה אז סביר להניח שזה התקף חרדה בלי שום קשר לאופי שלנו.
    אם את רוצה להיכנס להריון, את חייבת להוריד את הרגל מדוושת הלחץ!! חייבת להירגע!!!
    אני יודעת שבטח כולם אומרים את זה וזה הכי מעצבן בעולם אבל את באמת צעירונת והלחץ הזה לא יעזור לך ולא יעשה לך טוב, אני מדברת מניסיון!!
    בחודש שהפסקתי לנסות זה נקלט!!!

מאחלת לך רפואה שלמה והרבה שלווה ורוגע, ואל תדאגי כי כשיגיע הזמן הנכון, זה יבוא!!!
    חיבוקים ונשיקות
  • ברוך ה' את עוד צעירה תנסי עוד .. והכל יהיה בסדר.. שיהיה בשורות טובות :)

• היי היי .. הכל בסדר.. אין שום לחץ, ההריון הזה גם הוא היה קיים הוא לא היה מתוכנן ככה שאני לא מאוכזבת או משהו ..
    אבל הכל בסדר, מרגישה יותר טוב.
    כשיגיע הזמן הנכון זה יגיע .. עד אז, אמצעי מניעה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה