הריון או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    אני פעם ראשונה כותבת אליכן, למרות שצפיתי כמה וכמה פעמים.
    יש לי שאלה:
    המחזור שלי הוא בדר"כ מדויק והחודש הוא מאחר לי בשלושה ימים (הייתי צריכה לקבל ביום שישי).
    עשיתי בדיקה ביתית אתמול עם השתן הראשון של הבוקר והפס יצא ממש ממש ממש חלש (ניסיתי להשים תמונה להמחשה, אך משום מה זה לא מאפשר לי).
    אני חייבת להגיד שחוץ מכאבים בחזה ומעט דקירות עמומות בבטן התחתונה (מן כאב מחזור מוזר) הכל רגיל לחלוטין.
    היום יש לי תור לרופא נשים בכל מקרה.
    מה אתן אומרות? הריון או לא?

תודה רבה מראש,

רומי
5 תגובות
עמוד 1
  • אם יצאו לך שני פסים
    אז פס זה פס!!!
    בבדיקה הראשונה היה לי פס ממש כמעט דמיוני וזה היה הריון! גילה כבר בבטא 76
    תבקשי הפניה לבדיקת דם מהרופא ותעשי בבוקר
    תעדכני!!!!
  • כמו ששני כתבה פס זה פס:) מזל טוב. ??
  • קודם כל תודה רבה לשתיכן על התגובה
    אני מקווה מאוד להגיע עם בשורות טובות, כמובן שאני אעדכן.
  • בוקר טוב לכולן!
    הבטחתי לעדכן ולמרות שלא האמנתי (ואני עדיין לא מאמינה) התגובה של הרופא זהה לשלכן. האמנם הוא לא שם בבדיקות שלי בטא, אך הוא בטוח בוודאות. אני כמובן עדיין לא קיבלתי מחזור, עם זאת אני מתכוונת לעשות בכל מקרה בדיקה ביתית ביום ראשון רק כדי להמחיש לעצמי

אז תודה רבה בנות
    המשך יום מקסים,

רומי
  • היי רומי, מדוע הוא לא נתן לך לבדוק בטא? תבקשי.. שתראי הכפלה לפחות של ההורמון. הכוונה לעשות בדיקת דם אחת ואחרי יומיים עוד בדיקה. גם ככה את תעשי בדיקת דם אז מה איכפת לו להביא לך את הבדיקה?!

אני במקומך אם הוא לא רוצה להביא הייתי מבקשת מרופאת המשפחה, מה שאני עושה עד היום כל מה שהרופא נשים לא מביא לי (הכוונה בבדיקות דם ושתן) אני מבקשת מרופאת המשפחה שתמיד שמחה שאני מבקשת.

כל זה בגדר המלצה בלבד:) לטובתך:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה