באלי קצת לשתף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות הרבה זמן שלא כתבתי פה אבל כמובן שמבקרת וצופה בהתכתבויות שלכן...

כידוע לאחר בירור פוריות התגלתה לבעלי איכות זרע נמוכה...אצלי ברוך השם הכל תקין.
    חודש הבא אנחנו שנה נישואים.!!.. החפירות של המשפחה כבר עלו לי על כל העצבים..
    כל אירוע שאנחנו מגיעים ישר מתחילים השאלות "נו מה איתכם?" "יאללה בקרוב אצלכם" חברים שהיינו בחתונה שלהם ממש לא מזמן והאישה כבר עם בטן..ועוד דברים כאלו שכואבים לי כל כך...וכל פעם אני נכנסת למחשבה האם גם אני אהיה אמא בסופו של תהליך או שאולי לא אזכה ליום הזה ואז אני מסתגרת עם עצמי בוכה ומבולבלת !!!
    מישהי מהמשפחה שקרובה אלי מאוד אמרה לי לפני כמה ימים .. " יש לי הרגשה שההריון שלך קרוב משו כמו חודש חודשיים את תתקשרי אלי ותגידי לישאת בהריון"
    היא מספרת שהיא אמרה לאחת שעובדת איתה את אותו דבר כי הייתה לה תחושה כזו ואכן זה קרה באמת... מאותו יום התחושה שזה עומד לקרות בקרוב ממלאת אותי בתקווה ונותנת לי קצת הרגשה טובה...

בעלי אתמול עבר בדיקת זרע נוספת ואולטרהסאונד אשכים שיצא תקין.מחר אני צריכה לקבל את תוצאות בדיקת הזרע אני מתפללת שהתוצאה תאיר את פניי... שמעתי פה בפורום הרבה מקרים שהתוצאה פתאום הראתה להם שהזרע תקין לחלוטין למרות שפעם הראשונה יצא להם נתונים נמוכים...

לאחר התייעצות עם רופא מומחה לפריון המליץ להתחיל עם טיפולי הזרעה...אני כל כך חוששת מהתהליך וחולמת שיהיה נס ואני יפתאום יגלה שאני בהריון ..
    בכל אופן אני מאחלת קליטה מהירה לכל בנות ישראל אמן!!!!

אני מקווה שלא חפרתי
    אבל פרקתי...
11 תגובות
עמוד 1
  • היי בייבי
    מכירה את ההרגשה, זה לא קל ,
    צריך פשוט להיות אופטימית ולא לתת לזה לשבור אותך
    שיהיה בהצלחה
    ובסופו של דבר גם אנחנו ניכנס למעגל האמהות
    מאחלת לי ולכולנו שהחודש נשמע בשורות טובות ונקבל תשובות חיוביות לקראת השנה החדשה והחגים

• מלא
  • היי ביבי כולנו פה מרגישות אותו דבר ומתנדנדות בין יאוש לתקווה .מאחלת לך הצלחה מהירה.
  • תודה לכולןן
  • לא מאמינהההה בדיקת הזרע השנייה של בעלי והתוצאה יותר גרועה מהפעם הראשונה תאים תקינים מורפולוגיה 1 אחוז באלי למותתתתתתתתתתתת
  • בייבי חבל על הזמן שלך עם ההזרעות!! לכו ישר על הפריה!! גם אני בזבזתי את זמני על 5 הזרעות.

בהצלחה!!!!!!
  • היי בייבי
    עדי צודקת לכי על הפריה
    אצלי שהזרע של בעלי תקין הרופא רצה להעביר אותי ישר להפריה אחרי פעם ראשונה
    בסוף נקלטתי בהזרעה שלישיתאבל גם הרופא שלי לא היה אופטימי

חבל על הזמן ועל ההורמונים
    לכי להפריות ישר
  • היי מקסימה!
    מבינה אותך כל כל ומזדהה עם הכאב שלך- לקח לי להיקלט כמעט שלוש שנים אחרי החתונה, הדודים שיגעו אותי ופגעו בי כל פעם מחדש... אני ממליצה לך לענות להם- ככה זה ייפסק.
    לגבי ההריון, הוא יגיע בקרוב בעזרת ה! אני מקווה!"!
    אני נקלטתי בהזרעה עם הורמונים, זה מלחעץ קצת אבל באמת לא נורא, אני בטוחה שזה קטן עלייך ויעבור בהצלחה!!!
    מאחרי הטיפול לא להרים דברים כבדים, לשתות הרבה הרבה מים ולנוח. זה מה שעזר לי....
    שיהיה בהמון בהצלחה!
  • קודם כל אני חייבת לומר שהתמיכה שלכם פה היא מדהימה ובכנות אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה...

בנתיים_חסויה25 תודה רבה על העידוד והתמיכה שלך..
    לבעלי יש בעיה בזרע מסתבר :( רוב הבנות פה ממליצות על הפריות אבל הרופא שמטפל בי טוען שנתחיל עם הזרעות וגם כי ככה מקובל בתהליך הזה כנראה...
    אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לשלב ההפריות אבל בהחלט מכינה את עצמי נפשית..
    זה ממש עודד אותי לשמוע שנקלטת בהזרעה אם נוח לך לספר מדוע לקח לך 3 שנים ישנה בעיה כלשהי אצלכם?
  • גם אצל בעלי יש בעיה בזרע! מורפולוגיה 0% ויצאה בדיקה אחת שהייתה לה מורפולוגיה 1% לאחר שלש הזרעות, עברתי שלב לשלב ההפריות.... מה אגיד לך.... זה הצליח בטיפול הראשון אבל בסבב השני. מעובר קפוא:)
    עכשיו הוא אצלי בבטן ואני מקוה שהוא יהפוך אותי לאמא סוף סוף!!!
    בהפריות יש יותר סיכויי הצלחה במקרה שלנו.
    הרופא עשה לי הזרעות רק בגלל 1. בירוקרטיה שצריך לנסות לפחות 3 פעמים עד שעוברים שלב. 2 כי נכנסתי פעם אחת להריון בספונטני אבל ההריון נפל בשבוע 6. אז לא מיהרו איתי.
    מקווה שאצלך זה יהיה מהיר יותר:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה