הבדל בין הריון כימי להריון מחוץ לרחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יכולה להסביר לי את ההבדל בין הריון כימי להריון מחוץ לרחם?
    הבטא שלי כנראה לא מכפילה את עצמה כמו שצריך אבל לפי האינטרנט ההריון כימי נגמר כמה ימים אחרי האיחור ואני כבר שבוע
    אני אעשה עוד בדיקת דם שבוע הבא לראות אם מכפיל או קוטן אבל עד אז אני לא מצליחה להבין מהאינטרנט את ההבדלים
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • אני לא בטוחה אבל לפי מה שאני יודעת זה- הריון מחוץ לרחם בדיוק כמו השם שלו שהעובר השתרש מחוץ לרחם, בדרך כלל בחצוצרות וזה מצב מאוד מסוכן כי אם לא רואים את זהבזמן יכולים להגיע למצב של הוצאת חצוצרה. בהריון מחוץ לרחם כן יכול להיות ערכים גבוהים של בטא והוא לא ייפול עד שוציאו לך אותו.
    הריון כימי הוא הרין שאכן מראה הריון אבל הבטא במגמץ ירידה והוא מתחיל ליפול כמי מחזור.
    אבל אני לא בטוחה, אולי כדאי שתשאלי את דוקטור הדר.
    http://www.yoledet.co.il/forum/?FORUM_ID=8 קישור לפורום שלו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה