טוב אז ככה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן לא כתבתי פה..
    המחזור שלי סדיר ומופיע כל 27-28 ימים כשלפי יש 5 ימים של הפרשות חומות..
    ובחודשיים האחרונים גם היה לי הפרשה חומה 4 ימים אחרי הביוץ למשך יומיים, נגמרה ואז אחרי 3 ימים שוב התחילו ההפרשות של המחזור..
    החודש לא היו הפרשות 4 ימים אחרי הביוץ ( לא ממש בדקתי אותו כי אמנם עשיתי בדיקת ביוץ ויצאו שני פסים אבל לא ממש כהים באותה מידה, הפס השני היה טיפה יותר בהיר ויום למחרת הפס השני כבר היה יותר בהיר מיום קודם.. אבל בגלל שהמחזור שלי סדיר שנה אז אני מניחה הביוץ היה יום שלישי שעבר..)
    בקיצור..
    אני קצת במתח.. יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה..
    ההפרשות החומות אם אין הריון אמורות להתחיל מחר.. הלוואי שלא יגיעו..
    דיי חיכיתי מספיק..
1 תגובות
עמוד 1
  • מקווה בשבילך שהחודש הזה הוא החודש שלך
    ההמתנה והציפיה יכולות להוציא מהכלים!!

תשתדלי להעביר את היום יומיים הקרובים בהתעסקות בדברים אחרים ולא להטריד את הראש במחשבות!!
    תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה