קורה לכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה שלומכן??
    קרה לכן שאתן ממש צריכות לשירותים באמצע הלילה אבל העניין הוא שיש לכן שתן מועט והצורך לשירותים מלווה בכאבים?? כל לילה אצלי ככה.
    עוד משהו אתמול הייתי במסעדה ואכלתי סלט חלומי עם גבינה ופטריות מה אתן אומרות זה מסוכן??

יום נפלא שיהיה לנו ובשורות טובות
15 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה את מתכוונת בנוגע לשירותים ,אבל אני קמה מיליון פעמים בלילה ואפילו לטיפונת, סיוט
  • בשורות טובות אמןןןן !!!!!
  • גם לי זה ככה.. זה פשוט סיוט!!! אני קמה 3 פעמים בלילה לפיפי וככל שאני מתאפקת יותר ככה זה יותר כואב..

one1 תעדכני איך היה!! מתרגשת בשבילך!!! זה אולטרסאונד?
  • קורה לי מלא!!!!!
    בלילות האחרונים כבר נשבר שיא שלשום ספרתי 6 פעמים. רציתי לבכות באיזשהו שלב וכבר נהיה לי קשה להירדם בחזרה כל פעם מרוב שזה הרס לי לגמרי את השינה
  • וואי שני איך בא לי סושי...... ממש הגברת לי את החשק עכשיו
  • היי ילנה כן גם לי זה קורה המון..אבל לא עם כאבים..בכל אופן השליש הראשוןמבחינתי הוא קשה ובלתי נסבל ואני כל הזמן מתפללת שיעבור כבר...
    One 1...שיהיה בהצלחה ..

• חן את לא מבינה
    אני פשוט משתגעת לאחרונה מחשק לסושי
    מתעצלת להכין בבית רק לי ולבעלי. אבל בשבת יש לי יומולדת אז ראשון קבעתי עם עוד זוג שנכין סושי בבית... אני הולכת לאכול מלא!!
    יש לי חברות שאכלו גם בגפניקה וביקשו בקרש נפרד
    או רק מטוגן
    אבל אני מפחדת....

• בשבוע 7 לא יכולתי עם החשק הזה לסושי אז..
    גם אני אכלתי סושי (צמחוני) בג'פניקה.. כל אחת ומה שהיא מרגישה!!
  • בסדר גמור רליטל
    זה שאני מפחדת לא אומר שזה רציונלי.
    ברור לי שכנראה אפשר לסמוך עליהם שבאמת ישתמשו בקרש נפרד
    ושגם אם לא זה לא שכל האוכל מזוהם ורוב הסיכויים שגם ככה הכל בסדר
    (למשל אני שנים אוכלת בשר נא סושי מכל הסוגים והמינים כולל בתאילנד ואיפה לא והבדיקות דם בהתחלה גילו שלא נחשפתי לטוקסופלזמה)
    מה שכן אחרי ההריון כבר הודעתי לבעלי ששנה שלמה אני לא רוצה לשמוע על לאכול בחוץ שום דבר שהוא לא סושי!! זה מחרפן!!!
  • היי...
    אני מבינה אותך לגמרי....אני גם רצה לשירותים בלי סוף בלילות..לפעמים אפילו פעמיים שלוש בשעה...וזה משגע...וכן גם אני הרגשתי כמה פעמים לאחרונה כאבים כשיש לי צורך לשירותים אבל זה נירא לי פשוט בגלל שהרחם לוחץ על השלפוחית...
    ובקשר לחלומי...למה שיהיה מסוכן??? היה לך שם רוטב ספיציפי ?

• אני חושבת על סושי בלי סוף. לא רוצה להכין בבית כי סושי צמחוני זה לא אותו דבר(פלוס עצלנות כמובן). בארץ הייתי סומכת על המסעדות אבל פה כל העובדים בסושיות הם לא תמיד דוברי אנגלית, פלוס יש תמיד מספר גדול של עובדים ואין לי ביטחון בזה שהם יזכרו את הבקשה שלי למשטח מיוחד..
    בקשר לפיפי, זה דוקא סימפטום שלא היה לי בכלל. גם בטריימסטר הראשון. אין לי פיפי מוגבר בכלל..
  • כ"כ בא לי סושי ,אבל אני חוששת.
    גם אני הולכת לעשות המון פיפי בלילה, כבר לא מרגישה את זה מרוב שהרגלתי.
    לגבי הסלט - ממה אאת מוטרדת? מהפטריות? מהגבינה?

• חחחחח איך הסושי הפך להיות נושא השיחה ?
    אלינצ׳יק אני חושבת שהיה בסלט רוטב צ׳ילי מתוק.
    יאדי יאדי ידה, אני מפחדת מהפטריות בגלל ששמעתי שפטריות זה מסוכן לאישה הרה .
  • אני אוכלת פטריות
    אם הן שטופות היטב ועוד בסלט חלומי בטח מטוגנות.. נראה לי לא צריך לדאוג מדי
    אגב היה פה פוסט על מסאז' ברגליים - ובדיוק היום ד"ר ענה למישהי שגם בסוף הריון זה בסדר גמור ורשם לה "תבלי"...

הסושי הפך לנושא השיחה מגעגועים אליו!!!
    הפסקתי לעשן כמה חודשים לפני ההריון כדי לנקות את הגוף
    וחשבתי שזה יהיה הכי קשה
    אבל לא
    הסושי יותר
  • אז לא נירא לי שיש לך סיבה להיות מוטרדת...
    אני יודעת שרוטב דגים או ביצים לא מומלץ בהריון..
    ולגבי הפטריות כמו ששני13 אמרה אם הן מטוגנות לא נירא לי שיש בעיה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה