בבקשה כנסו אני מוטרדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 11.מקודם הבחנתי בהפרשה ירוקה בהירה ומעט צמיגית. מישהי מכירה? נורמאלי או לא תקין?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, אני בשבוע 13 וכבר כמה שבועות שאני רןאה הפרשות לבן צהוב - זה לא צריך להדאיג כלמעוד אין דם....
    תשתדלי להישאר רגןעה... בהצלחה:-)
  • היי...
    אני לא מכירה את מה שאת מתארת ..אבל לדעתי זה לא משהו נורמלי בהריון או בכלל..
    אני גם לא חושבת שזה מקרה שצריך לרוץ למיון אבל בהחלט הייתי ממליצה לך לקפוץ בבוקר לבידקת רופא ולשלול אפשרות שמדובר בדלקת נרתיקית או משהו...כי שמעתי בעבר שהפרשות לא רגילות יכולות להעיד גם על דלקת בנרתיק..!
    ובנתיים תורידי לחץ הוא הגיוני במצבך אבל הוא לא עוזר!!
    תרגישי טוב ותעדכני...
  • אני חושבת כמו alinchik הפרשות מהסוג הזה כן צריך לבדוק. אני חושבת שהן מעידות על דלקת, ככה שזה לא משהו נוראי, אבל כן צריך לטפל:)
  • דלקות בנרתיק זה דיי נפוץ בהריון כך שכדי שתשללי את זה..אבל זה לא משהו מסוכן..
    זה היה ירוק או צהוב חזק? האמת היא שהיה לי כמה שבועות (משבוע 8 עד 16 בערך) הרבה הפרשות ורובן היו צהוב חזק. שללתי פטרייה ודלקת בנרתיק כך שידעתי שזה לא זה. הנחתי שזה הפראנאטל שגם צובע פיפי בצהוב זוהר אז יש מצב גם את ההפרשות...
  • נטשה!!!! אני שבועות לא מבינה איך אני שותה כמו גמל והפיפי לא שקוף לחלוטין... עכשיו גילית לי שזה מהפרנטל כנראה
  • היי בנות תודה על התגובות..לא ראיתי שההפרשה המשיכה זה היה רק אתמול ובכמות קטנה מאוד..לכן אני אחכה עם זה ואראה אם זה יחזור אלך להבדק:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה