חישוב מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    יש לי שאלה, במשך כמה חודשים אני עוקבת אחרי המחזור שלי והוא תמיד מגיע אחרי 29-30 יום.
    החודש היה לי איחור וקיבלתי אחרי 35 יום משהו ממש מוזר.
    השאלה שלי היא האם מעכשיו המחזור יגיע כל 35 או שיגיע כמו תמיד אחרי 30 יום.
    איך אני יכולה לדעת אני מנסה לחשב את ימי הפוריות שלי ונורא קשה לי כי אני לא יודעת מתי יהיה המחזור הבא.
    עוד שאלה : יש מצב שהקלטתי ונפל לי ובגלל זה היה לי איחור ?
    אשמח לקבל תשובה .
    תודה
    מלי
1 תגובות
עמוד 1
  • כן זה יכול לקרות, לא בדיוק נפל אלא מראש לא השתרש. זה גם יכול לקרות מאינסוף סיבות אחרות- שינויים הורמונאליים, לחץ, תרופות, אין דרך לדעת ולכן אין לך גם מה לחשוב על זה כי זה לא נחשב הריון.
    בכל מקרה תתחילי לעשות בדיקת ביוץ (בדיקת שתן ביתית) לפי החישוב של29 יום- עד שתגיעי על יום הביוץ הנכון. ואני מאמינה שהמחזור שלך יחזור להיות כמו קודם במהרה.
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה