-
את האמת ראיתי בחלקים ... כולם מתלוננים על הפרק אבל לא הבנתי מה קרה שם בכלל
-
אני ראיתי. פשוט מזעזע. לא להאמין שיש אנשים שמתנהגים כך.
אני לא מבינה למה שידרו בכלל את הפרק הנוראי הזה.
-
אני גם ראיתי!
זה היה לי ממש קשה לצפייה
אומנם אני לא מסכימה עם כל מה שהמשפחה הרוסית ייצגה (בתור רוסיה בעצמי) אבל היה לי מאוד קשה לראות איך האמא השנייה לא מבינה את המצוקה הכלכלית של המשפחה המארחת אותה..
פרק מאוד מאוד לא נעים..
-
אני ראיתי ומאוד הזדעזעתי
-
לא ראיתי את הסידרה אבל ממש מסקרן אותי עכשיו לדעת על מה קרה שם.....
-
חן את יכולה לצפות בפרק באינטרנט.
אני כל היום חושבת על מה שנעשה שם.
זוג זוועתי שפשוט התעלל באישה מסכנה ובמשפחתה.
-
לא ראיתי את הפרק אבל שמעתי מאנשים שעובדים בתחום שרוב התוכיות מסוג זה מבוימות לצורך רייטינג. המשתתפים ממש מקבלים טקסטים והנחיות מדויקות איזו דמות הם צריכים לייצג ובאיזו צורה. כמובן שהכל מוקצן שוב לצורך רייטינג אחרת יהיה משעמעם ולא יעורר תגובות אצל קהל הצופים. ולא משנה אם זה תגובות שליליות או חיוביות. כך שצריך לקחת בערבון מוגבל את כל מה שרואים בתכניות ריאליטי.
-
גם אני ראיתי את הפרק. ואני מכירה את סיליבי (מזרחי) יש לה חנות בגדי מעצבים בראשון (איפה שאני גרה) אני מכירה אותה כלקוחה שלה לא אישית. אבל הייתי בהלם מהפרק אתמול באמת הזדעזעתי ובעיקר רחמתי על האמא השניה איך שהשפילו אותה ככה. ממש כואב הלב שככה מציגים אותנו הישראלים ופשוט בושה לתוכנית הזו ששידרה את הפרק הזה!
-
קטקט 1, אף אדם שהוא מוסרי והגון לא יהיה מוכן לביים רוע כזה!!!!
אז אני לא קונה את זה. גם אם אדון מזרחי הונחה פה ושם, אם הוא לא היה מזדהה עם הדברים הוא לא היה נוהג כך.
הריי לא מדובר בשחקן שמשחק דמות אחרת, מדובר באדם שמודע לכך שכל המדינה צופה בו ובמשפחתו.אני בטוחה שאם שיחק, אז שיחק את עצמו.
-
טוב
לא רואים ערוץ 2 אבל אחרי שזה דובר בכל מקום ראיתי היום במאקו
אני חייבת להגיד... שאני לא מאשימה רק את משפחת מזרחי
אני אהיה בוטה - מדובר בערס ופרחה אין על זה ויכוח מבחינתי. הם אנשים מגעילים בעיניי, לא דומים לי ולא לאף אחד מהאנשים שאי פעם התחברתי איתם או אחשוב להתחבר איתם.
אבל - נטלי ואחותה לא היו יותר טובות.
זה לא עניין של מוצא.
זה עניין בעיניי של ארבעה אנשים מגעילים שהיו בתוכנית אחת... וכל אחד מהם הביא הקצנות מה"תרבות שלו" - אם אפשר לקרוא לזה ככה - ונראה לי לא משנה מאיזה תרבות הם היו באים, הם פשוט לא נחמדים. האחות התנהגה לסילבי מזעזע ובהרבה זלזול, ולא אחת כינתה אותה פרחה מול המצלמה! נטלי עצמה באמת לא רצתה לעשות כלום כלום כלום. זה שהבעל שוביניסט דוחה אני הראשונה שאגיד. אבל בלי קשר ההתנהגות שלה רוב הזמן הייתה גם לא לטעמי בכלל.
יש לי הרבה דברים להגיד על שתי המשפחות (סתם דוגמא - אני חושבת שאם אין כסף לא מגדלים שני כלבים מפונפנים שבטח עולים הרבה, אבל זו רק דעתי, ודוקא חשבתי אותו דבר לגבי הנער המתבגר שחי בבית של נשים וישן בסלון בלי טיפת פרטיות). ושוב אני רוצה להדגיש שמשפחת מזרחי התנהגו דוחה בכל קנה מידה.
רק אומרת שלמען האמת כולם שם היו אנשים לא מנומסים ולא מכבדים, כל אחד בדרכו שלו.
בעיקר - לא הבנתי למה הם הלכו לתוכנית הזאת. לא נראה שמדובר באנשים שגם מעוניינים להחשף לתרבות אחרת, בטח לא האחות של נטלי שהתנהגה מחפיר, בטח לא האבא שלא מסוגל שישנו לו את ההרגלים שלו בס"מ. דוקא סילבי הייתה היחידה שעוד איכשהו ניסתה לעזור למיטב הבנתה ובהתחלה שמרה על החוקים.. למשל היא כן קמה לטייל עם הכלבים ואספה את הקקי שלהם (לדעתי כשזה לא כלב שלך זה מאוד מגעיל ולא טריוויאלי), ודוקא נטלי מהתחלה לא רצתה לשחק לפי החוקים אפילו שזו התוכנית בימים הראשונים.
מצטערת אם זה נשמע שיפוטי, אמרתי עשירית ממה שיש לי. מי שלא רוצה שישפטו אותו שלא ילך לפריים טיים.....
-
שני אני איתך!
המהות של התוכנית זה החלפת תפקידים, אם אתם לא מוכנים להחלפות ולשינויים הללו- אל תלכו לתוכנית הזו!!
מה גם לא הבנתי איך ההפקה מוכנה לשדר פרק כזה?!?
שתי המשפחות התנהגו בצורה מחפירה- סילבי ובעלה בוטים בצורה מזעזעת
ונטלי פשוט פרזיטית!!!! שלא לדבר על אחותה....
היה את הקטע שנטלי חזרה הביתה וראו את סילבי ממקה להם את הבית- אני לא יודעת מה היה לפני אבל זה היה יפה מצידה, וזה גם משהו שהפריע לה אז היא פשוט עשתה, אני לא מצדיקה את הדיבור שלה ושל בעלה חס וחלילה אבל אני חושבת שבמקרה הזה שני הצדדים התנהגו זוועה!!