הריון שבוע 7 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. אני בהריון שבוע 7 היום עשיתי בדיקת דופק וברוך השם הכל בסדר. יש לי שקיפות עורפית רק בתחילת אוקטובר זה בסדר עד אז לא להיבדק? לא לראות רופא מהיום עד לשקיפות? תודה לעונות
14 תגובות
עמוד 1
  • היי
    דבר ראשון בשעה טובה!
    מאחלת לך הריון קל ותקין!!
  • הי! כל כך מזדהה איתך.. אני שבוע 10, עשיתי בדיקת דופק לפני שבועיים בערך, ויש לי רק עוד 3 שבועות את השקיפות.. זה ממש מציק שבין לבין אין בדיקה נוספת לוודא שהכל תקין ..
  • יש וידוי.....
    אולי זה יוכל לעזור לכן עם המתח
  • בהחלט מבינה אותך

אבל מנקודת הסתכלות של הרופאים, גם אם חלילה יש משהו בשבוע כזה, אין מה לעשות, אז אין טעם לקרוא לבדיקות נוספות...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• גם אני חוששת מאד,
    גם לי יש רק בדיקה בעוד חודש, אבל הרופא שלי אמר לי אם בא לי לראות דופק עוד שבוע שבועיים אני יכולה לבוא והוא יעשה לי, אין בעיה.

ככה אני רגועה לגמרי, שבא לי לראות את העוברוני אני הולכת
  • קודם כל one1 תשמרי טוב טוב את הרופא הזה הוא נשמע מהמם!!!

אורורה אני ממש מבינה... אני האמת לא עמדתי בזה היו לי גם סיוטים בגלל חברה שקרה לה משהו לא נעים ובאמצע קבעתי לרופא אחר ביום שידעתי שהרופאה שלי לא מקבלת...
    מעבר לזה לי לפחות זה לא נעשה קל יותר
    אפילו שיש לי דופלר
    היו לי 4 שבועות בין השקיפות לסקירה ועמדתי להשתגע
    אחר כך עוד ארבעה שבועות בין הסקירה לבדיקה אצל הרופאה
    ועכשיו רק ב23 לחודש סקירה שנייה
    ואני חייבת להגיד שאם הייתי גרה במרכז והיה מוקד נשים של מכבי כמו בתל אביב למשל - הייתי שם כל שבועיים רק לראות שהכל בסדר....
    אבל אני מהקריות ואין למכבי פה מוקד נשים וזה רק לקבל הפניה למיון וזה כבר ממש סיוט... זה הדבר היחיד שאני ממש לא מרוצה ממנו במכבי באופן כללי ובהריון ספציפית
  • תודה בנות. מה שאני לא אוהבת במכבי זה שטכנאית עושה הכל ובכלל לא רופאה וזה ממש מציק לי. נראה אולי אני אלך בכל זאת עוד שבועיים לראות שהכל בסדר.
  • אני לא יודעת מאיפה את אורורה, אבל במוקד נשים מכבי בתל אביב, טכנאית אכן עושה לך את האולטרסאונד (ובגלל שזה כל מה שהיא עושה, היא אמורה להיות מעולה בזה) אבל הרופא מפענח את התוצאות ומרגיע. את לא רואה רק טכנאית

• אני מבאר שבע. בדיוק התקשרתי לבדוק את הנושא ואמרו שהרופאה לא רואה את התוצאות. ושאם אני רוצה שהיא תראה אז לבוא להביא לה את זה. אני יילך לבדוק כדי להיות רגועה
  • אורורה אין הרבה מה לראות בשלב שלך בעיקר דופק
    ואת זה אם יסבירו לך פעם אחת תוכלי כבר לזהות בעצמך אולי, זה נראה מהבהב כזה...
    תלכי מה אכפת לך אני בטוחה שהיא יודעת את העבודה זו לא סקירה או משהו

• הי בנות! קודם כל חשוב שתדעו שנשים בהריון יכולות ללכת לבית חולים (מיון נשים) החל מהשעה 19:00 ללא הפניה ולא יחויבו על זה. מעבר לזה יש גם את ביקור רופא שפתוחים בשעות הערב ככה שזו גם אפשרות.
    אני מבינה את הרופאים שטוענים שאין הרבה מה לעשות בשליש הראשון, לפעמים הכל נראה טוב אך העובר לא שורד ולפעמים זו רק פרנויה שלנו. אם היה אפשר לאתר דופק עם דופלר בשבועות הראשונים הייתי עושה זאת וחוסכת לי הרבה דאגות ולחצים, אבל לצערי אי אפשר.
    לפעמים כל כאב קטן מלחיץ.. אני לא רוצה להישמע פולנייה מידי אבל הריון זה דבר כל כך עדין, בטח שזה הריון ראשון ואין לנו מושג למה לצפות, האם מה שאנחנו מרגישות נורמלי וכו'. הייתי היום אצל אחות מלווה שאמרה שאם אני לא חווה כאבים עזים או דימום אין מה להילחץ.. לחץ בטח לא יעזור אבל בתוך תוכי אני לא יודעת איך אצליח לעבור עוד 3 שבועות בלי לדעת שהכל בסדר..
  • רליטל זה נכון בכללית
    במכבי צריך הפניה מאחות במוקד טלפון או רופא במוקד
    הם לא ממהרים לשחרר
    וכמובן שאם תגידי שהיה לך דימום או כאבים מטורפים... אז כן.
    אבל לא עושה לי טוב לשקר לגבי זה
    חברה שלי בכללית ובאמת לבית חולים כרמל שהוא שלהם יכולה לעלות מ19.

• גם אני הייתי השבוע בבדיקה ראשונה וברוך ה׳ הכל צקים ויש דופק!
    הרופא שלי הביא לי הפניה לבדיקות ואמר לי לא לחזור עד שבוע 17 עם תוצאות של כל הבדיקות
    זה הריון שני שלי, הקודם נגמר בהפלה טיבעית אז אני קצת היסטרית כי ההפלה באה לי ממש בהפתעה כזו אז יש לי סיוטים!!!!
    הודעתי לו מראש שאני אגיע על שבועיים שיבדוק שהכל תקין והוא אמר לי שזה בסדר ושאגיע מתי שאני מרגישה צורך..

אני חושבת שזו התנהגות לגיטימית לגמרי כל הלחץ הזה, הרי כל התהליך הזה נעשה בחוסר וודאות לפחות בשליש הראשון שעוד לא מרגישים את העובר.
    הרופאים צריכים להבין ואפילו להתחיל לבצע לנו us שגרתי כל שבועיים בערך רק בשביל הנפש והרוגע שנדע שהכל תקין!!
    זה לא הגיוני לבוא לרופא בשבוע 9 ולחזור אליו רק בשבןע 17-18 אחרי חודשיים!!!

• היי שני
    מסכימה איתך לגמרי מאוד מאוד מלחיץ, מרגישה אותו דבר
    הרבה רופאים לא היו אומרים לבוא מתי שתרגישי צורך :(

מה שכן אל תדאגי מהבחינה הזאת כי בעצם עד שבוע 17 יש לך שקיפות וסקירה!
    אז זה פעמיים לראות את העובר
    עדיין עדיף כל שבוע מבחינתי... אבל אל תשכחי את זה
    איכשהו מרוב סקירות ובדיקות הרופאים ברוב ההריון יותר נותנים הפניות וכאלה
    (כשהכל בסדר כמובן וזה לא הריון בסיכון או משהו מורכב)
    ולכן הם אומרים לחזור אליהם כל תקופה
    כשבאמצע יש בדיקות אחרות

ועדיין לא מספיק הייתי בשבוע 20 אצל הרופאה וכבר עכשיו מתחרפנת ורוצה שתגיע הסקירה שיגידו לי שהיא מתפתחת בסדר מהסקירה הראשונה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה