כאב ראש שלא עובר...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    מאתמול כואב לי הראש וזה פשוט לא עובר.....
7 תגובות
עמוד 1
  • אקמול או אופטלגין
  • אני כל הלילה היתי גם עם כאב ראש נוראי.אקמול וללכת לישון,לשתות מיים..תרגישי טוב
  • היו לי המון בשבועות האלה
    שתיתי המון והקפדתי לאכול,
    אבל אם לא ואין אפשרות להיכנס למיטה שזה הכי טוב - אקמול...

אני לא הייתי משתמשת באופטלגין
    אני יודעת שהבטיחות שלה בהריון לא נקבעה חד משמעית
    ואני דיי בטוחה שראיתי את ד"ר עונה גם לא להשתמש בה.
    תבררי טוב לפני שאת לוקחת את זה
  • לגבי האופטלגין - הייתי עם כאב ראש במשך חודשיים בתחילת ההריון עד שהלכתי לניורולוגית פרטית כי כבר לא יכולתי לסבול את זה והיא אמרה לי חד משמעית שאין שום בעיה עם אופטלגין. החומר הפעיל בכדור הזה זה בדיוק אותו חומר פעיל שיש באקמול.
    כמובן שעם שום כדור (אקמול או אופטלגין) אסור להגזים אבל לפעמים הכאב כזה חזק שהאקמול לא משפיע ואז הכאב פשוט ממשיך
    ועם אופטלגין אפשר לעצור את הכאב ואז הסיכוי שהכאב יחזור - נמוך יותר.
    את כל זה אמרה לי ניורולוגית בהדסה עין כרם.
  • החומר הפעיל באקמול ובאופטלגין הוא ממש לא אותו חומר! באקמול זה פראצטמול ובאופטלגין זה דיפירון. יש מדינת רבות בעולם שבהן נאסר השימוש באופטלגין

• לגבי אופטלגין - אני נעברתי ניתוח בתחילת ההריון (ניתוח במחלקת נשים בבית חולים) ושם הרופאים (גניקולוגים כמובן) נתנו לי אופטלגין לשיכוך כאבים.
    אז אין חשש מאופטלגין בהריון. וכמו כל תרופה, לא להתפרע עם המינון. (גם אקמול בכמויות גדולות יכול להזיק...)
  • הידע שלי הוא כמו של יאדי יאדי יאדה (אפשר לקרוא לך יי"י? :-) )
    שתיכן גם תיארתן מקרים מאוד קיצוניים של מצב בריאותי...
    חן הכי טוב שתתייעצי בטלפון עם מוקד אחיות כדי להיות בטוחה
    ועם ד"ר הדר

תעדכני מה אומרים לך...
    ותרגישי טוב!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה