חדשה פה :) שאלות לגבי דימום השתרשות וחום השחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    כמה כיף שיש פורום כזה שאפשר להיעזר בו ולהתייעץ.
    יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי:
    אנחנו נשואים טריים ומנסים להיכנס להריון כבר כ-3 חודשים. במשך הזמן הזה אני בודקת את חום השחר וזמני ביוץ בעזרת מקלונים,הפרשות וכאמור חום השחר.
    הביוץ שלי החודש היה בין ה-29-30 ואני אמורה לקבל מחזור ב-13.
    בתאריך ה-7 התחילו לי כאבי בטן עמומים בבטן התחתונה ולמחרת כבר הופיע דימום קל שנמשך עד היום. זהו דימום חום שבתחילתו נראה רק בניגוב וכעת ממש דורש תחתונית (סליחה על התיאורים). חשוב לציין כי חום השחר נשאר גבוה כ-37.1 ויש עוד יומיים למחזור.
    האם יש סיכוי כי זהו דימום השתרשות? ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית..
    תודה :)
6 תגובות
עמוד 1
  • לצערי אין תשובה מדויקת, הכל יכול להיות.. ממליצה לך לחכות בסבלנות עוד יומיים ולעשות בדיקה ביום שמאחר.. שיהיה בהצלחה!!!!
  • דימום השתרשות לרוב קורה (אם בכלל) אחרי האיחור!

בכל מקרה תעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה.

בהצלחה
  • ממאמרים שקראתי ומנסיון של 2 חברות דימום שהופיע להן כ-6 ימים לפני המחזור (פלוס מינוס) היה בדיעבד דימום השתרשות לדברי הרופאים.. בגלל זה שאלתי.
    אני פשוט הבנתי שהוא אמור להיות יותר קצר ממה שיש לי
  • הבנתי.

בכל מקרה גם לי קרה הדימום החום הזה- פעמיים!! 5-6 ימים לפני המחזור התחיל חלש, המשיך לדימום חום מסיבי ואז מחזור.. בזמנו לא כ"כ ידעתי מזה השתרשות.

חברה סיפרה לי שהיתה לה הפרשה חומה פעם אחת בניגוב וזה היה השתרשות. אבל לא דימום כזה כמו שאת מספרת.

לפעמים זה קשור לזה שהגוף מכין את עצמו להריון, לפעמים מלחץ.. ולפעמים לזה שפשוט צריך תמיכה הורמונלית.

אבל שוב, בדיקת דם ביום האיחור הכי פשוט.
  • תודה רבה :)
    נחזיק אצבעות ונקווה לאיחור ותוצאה חיובית!

בינתיים אני "נהנית" מתופעות נלוות של עייפות קיצונית, רעב, חצ'קונים, ובחילות קלות בשעות משתנות של היום. מקווה שזה מבשר טובות ולא סתם פסיכולוגי מרוב תקווה.
  • אני אגיד מהצד שלי שכל פעם לפני המחזור במשך שבוע היו לי הפרשות חומות שבסופן הגיע המחזור.. הלוואי שזה לא המקרה שלך ושזה אכן הריון..
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה