היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אז היום הייתה שאיבה ראשונה, נשאבו 10 ביציות מחכה למחר לדעת כמה הופרו, מקווה שהרבה :) החזרה ביום ראשון
21 תגובות
עמוד 1
בהצלחה!!!!!!
איך היה??
איפה עשית?
היי עדי הייתי ממש בלחץ אבל עבר בקלות ובלי כאבים הכאבים היחידים שיש לי זה מהעירוי שהחדירו לי בשביל ההרדמה ואינפוזיה
עשיתי באסף הרופא וממש הייתי מרוצה, הרופא שלי במקרה עשה לי את השאיבה אז שמחתי האחיות והמרדימה ממש נחמדים, דואגים ובודקים שהכל בסדר איתך, עונים על שאלות ומסבירים ומחייכים המנהל מחלקה בא ואמר לכולן בהצלחה
בהצלחה!!
תודה :)
המון בהצלחה....מחזיקה לך אצבעות שהפעם זאת ה-פעם!!!
תודה :) מקווה שהפעם זה באמת תהיה הפעם הראשונה והיחידה
הרופא התקשר ואמר ש3 הופרו ויש עוד 3 בתהליך שכנראה גם יופרו והחזרה בראשון
האם זה קרה למישהי שחלק הופרו יום למחרת וחלק היו בתהליך ובסוף גם הופרו?
התשובה היא כן! שמעתי על בנות שפתאום אלא שהיו בדרך להיות מופרות היו יותר טובות אפילו ובסוף נקלטו מהם.
היי תות תודה הרגעת אותי ועודדת אותי קצת דאגתי מזה
היי בנות שאלה, אני יומיים אחרי שאיבה והבטן שלי נפוחה האם זה משהו שעובר? האם זה משהו מוכר כתוצאה מהשאיבה?
אני לא יודעת.. עדיין לא הגעתי לשלב הזה..
אבל המון בהצלחה היום!!!
כן ממוש זה תקין לחלוטין
תעדכני איך היה וכמה החזרת... אני ממש סקרנית!! בקרוב אצלי
שיהיה לך המון בהצלחה...
מיקייי בהצלחה
לילוש
היי בנות תודה היום בסוף לא הייתה החזרה, הרופא התקשר בבוקר ואמר שבסוף יש 7 עוברים שהופרו באיכות טובה והם לא יודעים איזה להחזיר כי כולם באותם רמה אז הוא אמר שהם רוצים לתת להם עוד יומיים ואז להחזיר בלצוסיסט האמת שדי שמחתי שהיו 7 ואני יודעת שהסיכויים של בלצוסיסט יותר גבוהים לקליטה נקווה רק שישרדו כולם עד יום שלישי
בהצלחה רבה;)) אני נקלטתי עם בלסטוציסט! בהחלט הם עוברים באיכות טובה! אני מאמינה בהם שיצליחו!!! הלוואי!! אמן!! הלוואי שתבשרי על הריון בעוד שבועיים
היי תות תודה כן, האמת שאני די מרוצה כי אני יודעת שסיכויי הקליטה שלהם יותר גבוהים מקווה רק שישארו מספיק עוברים אם לא כולם להקפיא לפעם הבאה
אצלי מתוך 19 שרדו רק 2 בלסטוציסטים. אחד החזירו ואחד הקפיאו. הסבב הראשון לא נקלט ובסבב השני החזירו לי בלסטוציסט קפוא והוא אצלי בבטן:) יש תקווה:))
למה חיכו שיהיה בלסוציסט ולא החזירו קודם? כמה הופרו לפני שהגיעו לבלסוציסט?
כן אני מתעודדת קצת מהחזרה של בלסוציסט אבל מקווה שישארו מספיק להחזיר ולהקפיא את תמיד יודעת לתת לי תקווה ולעודד