מחשבות שליליות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות !
    צריכה את עזרתכן.....
    מאז שאני בהריון אני לא מפסיקה לחשוב מחשבות לא טובות על ההריון כאילו אני בחרדות שיקרה משהו לא טוב. בייחוד לפני כל בדיקה.(זה הריון ראשון)
    כבר עברתי את השליש הראשון והייתי בטוחה שגם החרדות יעלמו לי אבל זה נעשה יותר גרוע.
    אני מנסה כמה שפחות להחשף לסיפורים לא טובים אבל עדיין שומעת פה ושם ככה במקרה וזה עוד יותר מכניס אותי לסרטים.
    אני מתפללת בכל הזדמנות שיש לי שהכל יהיה בסדר ויעבור בשלום בלי בעיות
    אני לא מצליחה להינות מההריון בגלל זה וגם מפחדת לדבר על ההריון ולספר עליו ... אוףףףףףף אני לא יודעת מה לעשות! איך מעבירים את זה????
    אני מגזימה? או שגם אתן עוברות את זה?
10 תגובות
עמוד 1
  • וואו אני ממש מבינה אותך.. אני שבוע 10 וזה נורא אבל כל פעם לפני בדיקה זה כאילו אני "מחכה" שיבשרו לי משהו רע, ואם הכל תקין אז אני בחרדות עד הבדיקה הבאה..
    אני באמת חושבת שאין הרבה מה לעשות עם זה, זה תהליך טבעי, כל אחת עוברת אותו שונה, תשדלי לשמור על מחשבות אופטימיות וטובות. מחזיקה לנו אצבעות שהכל יעבור בשלום
  • חמודה
    אין לי מה להוסיף על מה שרשמתן
    גם אני ככה... ודאגת מאוד
    וחשבתי שזה ישתחרר ולפעמים אחרי כל בדיקה יש שבוע-שבועיים שאני מרגישה ממש טוב
    ואז זה חוזר........
    ודוקא עוזר לי מאוד לדבר עליו אבל מאז שסיימתי ללמוד יש לי פחות עם מי במציאות, מהחברות שלי אף אחת לא שם עדיין.
    תנסי לראות מה בכל זאת עוזר לך. אולי באמת להיות קצת פה לאוורר את זה יכול לעזור, אולי לקנות דופלר?
    מלא חיבוקים והזדהות

• וואי אני כל כך מבינה אתכן בנות. אני בשבוע שמונה היום היה לי בדיקה של הדופק וברוך בשם הכל בסדר. חשבתי שאחרי שאני אדע שהכל בסדר אני ירגע.. אבל לא אני עדיין בלחץ. אנחנו צריכות להעסיק את עצמנו בדברים אחרים כמה שיותר ולחשוב טוב ויהיה טוב. שיהיה לכולנו הריון קל, ותקין.
  • גם אני חרדתית ויש לי מלא מחשבות שליליות, חשבתי שזה בגלל שהבריון הקודם שלי נגמר בהפלה בשבןע 13 אבל אני רואה עכשיו שאין קשר
    למרות שבפעם קודמת היו לח ממש מחשבות חיוביות והרגשתי מעולה לא דאגתי אפילו לא לשניה!
    אבל הפעם... אני פסימית כל כך שבעלי כבר ממש מתעצבן...

מקווה שזה חיבור עם הזמן

מאחלת לכולנו הריון תקין משעמם וארוך ושנזכה כולנו לידיים מלאות
  • אני יכולה להבין את הלחץ...
    אבל אסור שזה ינהל לכן את החיים, ויחרפן לכן את הבעלים.

נכון שזו תקופה רגישה, תחושה חדשה, כניסה לעולם מושגים חדש...

אבל נסו לחשוב שמה שצריך לקרות יקרה.

בהצלחה לכולן,
  • גם אצלי יש חרדות נוראיות!!!! אני בעיקרון סיימתי את כל הבדיקןת, נשאר לי רק העמסת סוכר ובדעקות שגרתיות של אולטרסאונד ואני עדין חרדתית ודןאגת הרבההה!!!
    אני מאוד רוצה שזה יהיה כבר מאחוריי ההריון הזה כל כך יקר!! אני מחכה לו כל כך הרבה שנים.
    אז אתן לא לבד! נתמוך זו בזו ואני מקווה שהכל יהיה בסדר:))))
  • אני גם סופר חרדתית,אפילו מפחדת למדוד לחץ דם מהפחד שאולי זה יהיה גבוה מידי..מכל בדיקה אני חוששת..כמובן שכלפי חוץ אני לא מראה זאת ולמדתי במשך הזמן להרגיע את עצמי...
    שיהיה בהצלחה ואל תדאגי

• זה ככה בהתחלה
    אולי בגלל שלא תמיד יש סימן שחיים חדשים מתפתחים להם
    אי שם ברחם.

בסביבות שבוע 20 שמתחילים להרגיש תנועות
    בד"כ הלחץ יורד...

אוטוטו.
    בינתיים נשימות עמוקות
    רוגע חשוב להריון

• וואי בנות!! איזה מעודד זה לקרוא את מה שרשמתן באמת!
    חשבתי שיש לי בעיה אבל עכשיו אני מבינה שזה דבר טבעי אז קצת יותר קל לי לקבל את זה ולא לכעוס על עצמי שאני מרגישה ככה (כמו שעשיתי עד עכשיו)
    -למרות שבעלי כועס עליי כל הזמן שאני משתפת אותו במחשבות האלה ואני יכולה להבין אותו. האמת גם ההורים והחברות לא מבינים אותי. לכן גם הפסקתי לשתף וזה נעשה קצת יותר קשה...
    אז אני באמת שמחה שלפחות פה אני יכולה להוציא את זה ואתן מבינות,וגם משתפות... יש עם מי לדבר
  • שירוש ?! מלא מזל טוב על הולדת הוולד ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה