סקירה-עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. עשיתי היום סקירה (שבוע 19). רציתי שהכותרת של השירשור הזה תהיה יש לי בן/בת! אבל לא הפעם. התינוק במצג עכוז וממש למטה ואני אצתרך לחזור עוד שבועיים למדידות של עמוד השידרה התחתון. שאלתי את הטכנאית אם יש מצב שהרופא יראה את התמונות ויוכל לזהות מין והיא אמרה לא.. כך שאלא אם כן היא טועה אני צריכה לחכות. זה כזה מרגש!! אולי כבר אני אחכה עד סוף ההריון? חחח
    חוץ מזה.. הייתי אצל הרופאה אתמול. עליתי תוך 4 שבועות חמש קילו. 10 בכללי בנתיים. אני לא מבינה איך, אני נראת לעצמי אותו דבר חוץ מהבטן כמובן. הרופאה אמרה שבנתיים זה בסדר כי הייתי מאוד רזה בתחילת הריון אבל להתחיל להיזהר
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה מרגש!!!
    בארה"ב זה נהוג שאת הסקירות עושים טכנאים ולא רופאים?
    כל כך כיף
    לפחות ראית אצבעות ופנים וכל מה שאפשר?
    לא הצליחה להזיז אותו בשום אופן?
    אם את אוכלת בריא כנראה הגוף שלך באמת צריך יותר "בשר" להחזיק את ההריון,
    מדהים איך הדברים האלה עובדים...
    תמשיכי לעדכן אני במתח איתך
  • היי שני!! אני מקנדה.. וכן פה רק הטכנאים עושים. אין דבר כזה שרופא עושה אולטרסאונד, אין להם את המכשיר במשרד. ראיתי רגליים, את האצבעות הקטנות של הרגליים. וקיבלתי תמונה של הפנים בשביל בעלי שלא יכל לבוא..
    הלכתי לשירותים והזזתי קצת את הבטן אבל התינוק נשאר במקומו... כך שעוד שבועיים אולי אדע
  • איזה קטע כמה שזה שונה
    אצלי בסקירה הוא פשוט לא וויתר
    אפילו שממש כאב לי
    לחץ ולחץ ודפק שם עם האצבעות וסובב והתאפקתי לא לצעוק
    אבל ככה ממש כמעט 10 דקות כי הוא לא ראה אוזן אחת
    עד שראה. אחר כך כאב לי כמה ימים. אבל לא נורא יותר מקווה שלעוברית לא הציק מדי.
    אבל ידוע שבחו"ל לוקחים את זה שונה לגמרי.
    העיקר שהכל טוב... יפה שאת עומדת במתח :)))

• היי! התקשרתי היום למשרד של הרופאה והמזכירה אמרה לי שבדו״ח הסופי רשום שככל הנראה זה בת!!! אני עדיין טיפה סקפטית אבל ככל הנראה זה בת! אני לא מאמינה, זה חלום שהתגשם..
  • יוווווווווו
    בתתתתתתת
    איזה כיף!!! אני גם הייתי המומה אחרי
  • איזה מדהים!!!
    אני כבר ממש מחכה לסקירה.... למרות שמשקיפות הוא כבר הצליח לראות חלק מהדברים ואפילו עשה לנו תמונה של היד עושה לנו שלום ורואים את חמשת האצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה