-
היי סנדי וברוכה הבאה לפורום:)
קודם מזל טוב על ההריון שיהיה תקין ועגול ובידיים מלאות ??
לגבי לטוס- אני חושבת שזה בסדר לטוס בשבועות הראשונים ואין כל חשש אלא אם כן הרופא אומר אחרת.
במקרה שלי הרופא לא הסכים בשום פנים כי אני מחכה להריון הזה 5 שנים וחצי וזה גם הריון ivf (טיפולים) אז הוא העדיף שאהיה קרןבה למוקדי חירום ואליו וככה אוכל להיות רגועה כל הזמן.
אם לא היה דואג לי מבחינת השנים שחיכיתי ממזמן היה מרשה לי לנסוע.
תהני במיוחד בשבועות ראשונים... בייחוד שזה ירח דבש:)
-
היי מתוקה, קודם כל בשעה טובה :-)
מבחינת טיסה באמת שאין בעיה- רק צריך לזוז כל כמה שעות.
לגבי החרדה- אני גם מאוד חרדתית בטיסות, תנסי לראות איך אפשר להתגבר על זה כי חבל, אחרי הלידה לא בטוח שתהיה לכם אפשרות לטוס...
בהצלחה! המשך תקין וקליל :-)
-
היי סנדי
הרבה מאיתנו כאן בהריון ראשון ולגמרי איתך עם כל הלחץ, תראי עם הזמן לבד...
לגבי הטיסה- תטוסי תטוסי תטוסי!!!
אנחנו טסים שבוע הבא וממש פחדתי ולא רציתי
בעלי ממש לחץ עליי שמי יודע מתי נהיה שוב ביחד לבד ושחופשה בארץ זה פשוט לא אותו ניתוק כמו חו"ל
ואני ממש שמחה שהוא עשה את זה, כי פתאום שבוע חברה טובה שלי ילדה במפתיע קצת לפני הזמן,
לידה מאוד קשה, הכל מאוד קשה כרגע כי זו ההתחלה,
ולא שלא ידעתי אבל איכשהו קצת נחת עליי מה מחכה...
ואני אומרת תודה שאנחנו קצת מתאווררים עכשיו לפני ולוקחים אוויר ונהיה רק לבד שנינו
אני בטוחה שתעשו חיים.
-
היי סנדי, בשעה טובה!
אני אדם מאוד שונה ממך, ולכן אני גם כנראה חושבת אחרת בנוגע לטיסות,
ולהריון באופן כללי.
אני טסתי לארה"ב (עם שני קוניקשנים - 24 שעות של טיסות) כשהייתי בהריון הראשון בחודש 6-7. גם עבורנו זה היה סוג של ירח דבש.
העניין הוא שאני חושבת שכדאי מאוד מאוד לטוס, ליהנות, לבלות... עוד לפני הילדים. אחרי שבאים ילדים, משהו בזוגיות משתנה (לפעמים לטובה, לפעמים פחות) וגם חופשה קצרצרה בצפון מתחילה להיות פרוייקט, ועולות שאלות של רגשי אשם להשאיר את התינוק עם סבא\סבתא, לקחת את התינוק איתנו, מה עם הזוגיות שלנו שנעלמה...
אני בעד לנסוע! לדעתי צריך לנצל את התקופה של ההריון בראשון לבניית זוגיות יציבה, לתאם את הציפיות אחד מהשני, ובעיקר להינות ולבלות עד הלידה, שלאחריה רק תייחלי לשעת שינה נוספת ללא הפרעות.
אני בטוחה שאמהות אחרות שותפות להרגשה שלי.
אני ניצלתי את ההריון הראשון לבילוי משותף עם בעלי היקר, וכמה שיותר.
דרך אגב... ההריון הנוכחי הוא הפתעה גמורה עבורי...
ובדיעבד, כשהייתי בשבוע 5 או 6 הייתי בלונה פארק ועשיתי רכבות הרים שרק פסיכים כמוני אוהבים, בזמן שבכלל לא ידעתי על ההריון.... ולא נגרם נזק.
יאללה, טוסי ותהני!
-
אחרי התגובות של חברתי ג'ף
אף פעם אין לי מה להוסיף
-
אני מבינה את הלחץ, אני מההיסטריות ממש, שכמעט כל שבוע הולכות למוקד לוודא שיש דופק והכל בסדר וחוששות לספר לאנשים. למרות הלחץ, אני מתכוונת לטוס לשבועיים וחצי בשבוע 19 (גם ירח דבש) ומתככנת להינות מכל רגע. אחרי הלידה לא יהיו לנו עוד הזדמנויות כאלו. תנצלי את התקופה הזו!
-
איזה כיף שבועיים וחצי!!!!
לאן את טסה?
בא לי גם.. אבל לפני שנתיים היינו 35 ימים בתאילנד ולפני שנה 20 יום בספרד... אז השנה יהיה קצר.... רק 5 ימים.
-
היי
ברוכה הבאה ומזל טוב על ההריון
-
מזל טוב!!
אני טסתי בחודש חמישי ונהנתי מאוד!!! שום דבר לא קרה, אם ההריון תקין אין שום בעיה לטוס..
תהנו המון!!!
-
טסים לטייל בדרום ספרד, וכבר לא יכולים לחכות! המון זמן לא היינו בחו"ל (יחד או בכלל) אז ממש מצפים לזה. מקווה שתחליטי לטוס ושתהנו המון!!!