היי תות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שהצלחתי לשרשר נכון,
    אמן אמן הריון קל תקין ובידיים מלאות.אגב מה הכוונה עגול חח?
    אני לחלוטין מבינה מה אמר לך הרופא וטוב שהוא דואג לך כך.
    הרופא שלי אמר יאאלה סעי תהני זה יגרום לך אושר ואז ראה שאני טיפוס קצת מתוח ולחוץ ואמר שאולי עדיף שלא. אתלבט עוד קצת אבל בגלל כל החששות להזדקק שם לטיפול חלילה והטיסה עצמה אעדיף להישאר.:-/
4 תגובות
עמוד 1
  • הייתה לה הפלה בשבוע 6 ומאז הייתי כל כך נואשת להריון נוסף שיפצה אותי, לא הצליח באופן ספונטני ואז עברתי להפריות. וזה הצליח רק בהפריות ואני מאוד חרדתית להריון הזה. בגלל כל זה הרופא שלי לא מסכים לי לנסוע. הוא יודע שאקח קשה מאוד אם יקרה משהו לעובר. עד שהצלחתי... אני נשואה 5 שנים וחצי. וזה ילד ראשון.
    בעיקרון אין שום בעיה לטוס ולבלות.. פשוט אני טיילתי כבר מלא בעולם... ואני לא חושבת שאחשוב שפספסתי משהו אם לא אטוס. אנחנו כל כך משתוקקים לילד הזה... שמוותרים כרגע על טיולים... לא נשאר הרבה... (שלשה חודשים).
    לדעתי את יכולה לטוס חופשי וליהנות בכייף :)
  • עגול הכוונה ל40 שבועות מלאים:)
  • תות יקירה תודה על העידוד וההכוונה. מאחלת לך הריון קל כמה שניתן ולצאת עם ידיים מלאות אמן! איזו ציפייה...מתרגשת בשבילך בהצלחה.
  • תודה רבנ יקירתי:)
    תהני בטיול ??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה