אני מרגישה שאני מתחרפנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, אני חדשה כאן למרות שכבר 7 חודשים אני עוקבת אחרי הפורום הזה ואתן בטח יכולות לנחש למה...
    לצערי פשוט לא עובד לנו.
    כל כך הייתי בטוחה שאני אקלט מהר כמו כל הסובבות אותי אבל זה פשוט לא מגיע וא י לא יודעת למה..
    חשוב לי לציין שאני בת 29 נשואה חצי שנה בעלי בן 34 ואין משהו שאנחנו יותר רוצים מלחבוק תינוק..
    המחזור שלי סדיר מאוד כל 28 ימים והיום אני 6 ימים לפני מחזור ומקווה שלא אקבל אותו.
    נמאס לי לנסות לפרש כל סממן של כאבי בטן או עייפות בחילה קטנה או הפרשה מוזרה ואז מגיע המחזור ואני מאוכזבת ובעיקר מרגישה מטומטמת על זה שפרשתי כל מיני סממנים.
    איך מוצאים מנוח? איך מרפים? איך מפסיקים לחשוב על זה? בשבועיים שאחרי הביוץ ההמתנה הזאת הופכת אותי לאישה אחרת, אישה שאני לא מכירה..
    אין לי כוחות יותר.
    היינו אצל מומחה פוריות ובגלל שאנחנו לא צעירים ככ הוא שלח אותנו להתחיל בדיקות חודש הבא אם לא יקלט עד אז.
    אהה וכמובן איך שכחתי את הציפייה של האנשים סביבך??
    של חמותי שנראה לי מאוד מאוכזבת מזה שאני לא בחודש שביעי כבר, אייייף
7 תגובות
עמוד 1
  • שחררי אחותי.
    לנו לקח שנה, ובדיקות והכל תקין וכו'... ואחרי הרבה חודשים של אכזבה, ובדיקות ביוץ, ויום כן יום לא החלטתי שאני משחררת.
    המתח והלחץ שולחים לגוף הורמונים ואנרגיות חוסמות, תורידי מהלחץ, קבלי כל מחזור בכיף בתחושה שיש לכם עוד חודש ביחד של ירח דבש שאפשר לקפוץ אחד על השני על הספה בספונטניות באמצע היום, תהיי כל הזמן בשמחה ותאמיני שבאמת מה שצריך לקרות- קורה בזמן שלו, תעשו מסיבה מהיום של הביוץ, תזדיינו כמו שפנים באהבה, תדמייני את החבר'ה שלו שוחים אל החצוצרה ופוגשים שם את הגברת ואיך רק אחד מהם מצליח לכבוש את ליבה ולהפרות אותה.
    הגיל, והחמות, ואלה שנקלטים מאפצ'י, וכן כאבי מחזור לא כאבי מחזור. כל זה לא עוזר, תחשבי באיזה אנרגיות את רוצה שהילדים שלך יגעו לעולם. רק אהבה וכיף ונחת!
    שחררי. גם אם זה ייקח זמן, זה עובד מבטיחה!
  • תודה...
  • תודה...
  • קבלי חיבוק ענק ענק
  • תודה על העידוד
  • תודה על העידוד
  • מבינה אותך גם אנחנו מנסים.. אבל את חייבת לשחרר.. ואתם מאוד צעירים עןד!! בגילאים האלה הרופאים ממליצים לפחות לנסות שנה. בכל מקרה חבר של בעלי ואישתן ניסו במשך שלוש שנים!!! לא היה להם שום בעיות בכלל ועדיין לקח להם זמן.. אני יודעת שזה מייאש אבל זו הדרך רק להיות סובלניים ורגועים.. בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה