כאבי גב - הצילו!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות, בשעה טובה אני לקראת סוף השבוע ה13, כבר יומיים אני עם כאבי גב נוראיים שממש מגבילים לי את התנועה. חשבתי שהוא נתפס בגלל ההקאות אבל זה לא משתחרר ויש לי הרגשה שזה פחות קשור..
    הכאבים ממוקמים בגב התחתון מעל הישבן.
    עזרה בבקשה :-) אני יודעת שאסור למרוח וולטרן, טייגר בום עוזר לשעה- שעתיים ומפסיק.. מה עוד אפשר לעשות על מנת להקל על הכאב? אני ממש סובלת :-(
    תודה לכן, שבת שלוום :-)
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה
    אני איתך
    כאבים ממש מעל הישבן בעצם הזנב, וזה רק מחמיר. הכי מחמיר כשבלילה בלי להתכוון אני מתהפכת על הגב ואז כאילו הכל שם לוחץ...
    לא מרחתי כלום ולא עשיתי כלום ומפחדת שבעלי יגע שם.
    מה שכן אתמול ליומולדת הוא לקח אותי למישהי שמתמחה בסאז' לנשים בהריון והיא עזרה לי מאוד לכל הכאבים בכל הגוף
    אז ממליצה לך לשקול משהו כזה
    תרגישי טוב!!

• אני מקווה בשבילך שיעבור לך מהר הכאבים..גם לי נתפס כל הכתף לפני כמה זמן ומרחתי נורופן ג'ל..אם את מכירה..
    אגב את עדיין מקיאה בשבוע 13?
    אני היום התחלתי את שבוע 12 ואני כבר מתה שיגמרו הבחילות האלה

• תתייעצי עם הרופא לגבי
    זרם מים חמים על המקום הכואב
    עיסויים עדינים
    בקבוק חם על האיזור

לא יודעת אם מומלצים בהריון
    אבל באופן כללי מאד עוזר.

• בוקר טוב בנות,
    זה רק החמיר בשבת :(
    שמתי כמה פעמים בקבוק מים חמים שעזרו - בעיקר להירדם בלילה אבל לא מנעו ממני להתעורר עוד 40 פעם כשהמים התקררו.
    אני אבדוק עם הרופא... תודה שירה
    יונית, היה לי שבוע שברוך ה' היה רגוע - אתמול (אני כבר בסוף 13) הקאתי 4 פעמים ב3 שעות - זה היה סיוט!! מקווה שאצלך זה ייפסק בקרוב!!
    שני - בדיוק שם! זה סיוט!! :( אין לי בעיה להקיא כל היום רק שהכאב הזה ייפסק :(
    הבוקר בעלי טיפה עיסה לי את המקום וזה קצת עזר - אולי באמת אבדוק מסאג' להריון - השאלה אם זה עוזר רק באותו רגע..

שבוע טוב רגוע ונעים לכולנו :)
  • היי
    בינתיים זה עוזר
    אבל אני מניחה שאם זה לא קבוע הכאבים חוזרים
    השאלה מה המקור שלהם. לדעתי אצלי זה פשוט משינוי של הגוף וקיבעון של השרירים שלא מוזזים מספיק
    אני גם מתה מכאבים בשכמות ובכתפיים
    ולכן מה שיעזור באמת זה פשוט להפעיל את השרירים האלה על בסיס קבוע
    משהו כמו יוגה להריון או סטודיו סי
    ואני מתעצלת!
    אולי אחרי ראש השנה....
  • קראתי שזה קורה הרבה בגלל התרחבות של האגן ויחמיר ככל שההריון יתפתח :-\
    מקווה להתבדות!!
    אני בלי כוחות, לא רואה את עצמי הולכת לסטודיו C, כואב לי ללכת מהבנין לחניה, לרדת במדרגות!! אני בטוחה שזה שאני יושבת כל היום גם גורם לזה להחמיר אבל אין לי מה לעשות :( בא לי לבכות מכאבים!
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי עקמת והזהירו אותי שבהריון זה יחמיר :(

תראי -מס' 8..
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4538936,00.html
  • מעודד... :(

האמת הגיוני, כי מתחילת ההריון יש לי המון כאבים ושרירים שונים ומשונים שפתאום נמתחים בצורה שממש דוקר לי, לפעמים כאבים שאני כמה דקות נשארת באותה תנוחה ולא יכולה לזוז.

ממש מבינה אותך לגבי הבלי כוחות, אני גם בלי הריון לא מתאפיינת בספורטיביות יתרה.... אבל את רואה שגם שם זה רשום. אולי אחרי החגים נמצא את הכוחות?
    גם הבחורה מהמסאז' אמרה לי שברגליים אני ממש חזקה (כי אני פשוט הולכת הרבה לא מרצון, עובדת בבית חולים גדול, נוסעת ברכבת וכו'),
    אבל כל שאר הגב והכתפיים - אין ברירה חוץ מלהזיז אותם גם.

מקווה שתרגישי טוב במהרה מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה