סיום שליש ראשון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מחר אני מתחילה שבוע 12.עדיין עם בחילות פה ושם ועייפות.מה שמדאיג אותי זה שהגוף שלי הצטמק והבטן כמעט שטוחה.ירדתי במשקל ואני לא מרגישה בהריון

6 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בשעה טובה!!

בהריונות הקודמים לא היה לך ככה? מקווה שאני לא מתבלבל כי זכור לי שיש לי 3 ילדים בבית.
    אני גם שליש ראשון מהרגע שהתחילו הבחילות אכלתי מזעזע, רק דברים לא בריאים לצערי...

תרגישי טוב במהרה
  • שני תודה מותק,כן יש לי שלושה ילדים, אבל זה ההריון הכי קשה שהיה לי,אז אני לא כל כךזוכרת מה היה איתם,נראה לי שאיתם כבר בשבוע כזה התאוששתי...
  • היי יונית,

שמעי, בכל ההריונות שלי היו לי בחילות והקאות לאורך *כל* ההריון!
    גם בחדר לידה הקאתי בגלל בחילה...

במהלך ההריון הראשון עד חודש תשיעי ירדתי 6 קילו,
    ובשאר ההריונות ירדתי 5 קילו עד שבוע 40.

המסקנה שלי מהסיפור שלי הוא:
    כל עוד העובר בסדר, כל עוד את שותה מספיק ואוכלת ארוחות קטנות,
    את תהיי בסדר, למרות שירדת במשקל.

נסי לאכול דברים קטנים במשך היום, ולא בהכרח ארוחות גדולות שמכבידות על הבטן ומנפחות את הקיבה.
    נסי גם להכניס לתפריט שלך ירקות, כאלה שיעזרו לך להתגבר על הבחילה.
    אני בהריון אכלתי המון גזר, והייתי מכינה סלט גזר חריף עם שום ופלפל חריף.

אני לא הייתי דואגת במקומך, כל עוד את שותה כמו שצריך.

בהצלחה!
  • או ששוכחים את זה אחרי כדי שיהיה אפשרי לעשות עוד... :)

האמת שאחותי בכל ההריונות שלה גם הקיאה עד חודש תשיעי כולל בחדר לידה. וירדה במשקל, אלה התקופות הכי רזות שלה...
    אבל בשנים האחרונות היא מאוד מאוד מאוד מלאה, לכן זה גם לא נורא והרופא והאחות לא התרגשו או משהו.
    מקווה שוב שתרגישי טוב במהרה, לא תפקדתי עם עצמי בבחילות א עוד עם 3 ילדים
  • היי
    תודה רבה בנות..אתן מקסימות...שיהיה לכולנו קל תקין ובכיף

• היי מותק,
    כמו שאמרו לפניי, גם לי אמרו להקפיד לשתות וכרגע זה מספיק לעובר.
    מקווה בשבילך (ובשבילי ) שבקרוב נתחיל לאכול ;) אחרת לא יראו עלייך שאת בהריון..
    תישארי במעקב - תגידי לרופא שלך שקשה לך לאכול, לי בשבוע 9 אמרו שזה בסדר עד סוף השלישי..

בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה