מאיה-מצטערת לשמוע על הפעם שלא הלך

מאז אתם מנסים? אם כן אז כמה זמן אם אפשר לשאול? ובאופן כללי-את מזהה ביוץ?
שני-לגמרי נכון...אני תמיד אומרת לעצמי שאני חייבת חייבת להוריד לחץ!והאמת? עד עכשיו זה לא ממש היה לחץ אלא בעיקר רצון ממש ממש חזק שזה כבר יקרה! עכשיו עם האבחנה הזו של השחלות הפוליצסטיות אני מודה שזה כבר קצת מלחיץ אותי...אבל ככל שאני קוראת ושומעת סיפורים אננ מתחילה להבין שזה אולי לא כזה מפחיד כמו שזה נראה לי.
גם באופן כללי אני חושבת על זה שכל ה״חצי שנה של נסיונות״ זה אולי לא באמת חצי שנה... בכללי הפסקתי גלולות במרץ אחרי המון המון שנים ללא שום הפסקה.אז המחזור באפריל היה עם גלולות עדיין...ומאפריל עד עכשיו אנחנו ״מנסים״ ואם אני מתעמקת בנסינות אני פתאום מבינה שבחודשיים-שלושה הראשונים לא היה לנו שום מושג,לא ספרנו ימים ולא בדקנו כלום! כמעט שלושה חודשים הסתמכנו על זה שלרוב הנשים הביוץ הוא או ביום ה 14 או ביום ה 21 ואז פשוט ניסינו סביב הימים האלה...והיו לא מעט פעמים שבדיעבד לא ניסינו ממש,שדילגנו,שהתייאשנו,שחשבנו שאנחנו יודעים...אולי אני סתם נלחצת...ובטוח שהלחץ הזה לא עושה טוב...לא קיבלתי מחזור מחר כבר 47 ימים! בטוח שללחץ הזה יש השפעה על זה...כי לא סתם במשך חצי שנה המחזור כן הגיע בין 28 ל 37 ימים גג...אז אחרי כל החפירה הזו שלי...המסקנה היא להרגע!
תודה לכן על התמיכה והעצות