מחזור וחום שחר גבוה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, היה לי ביוץ בין ה-29-30 וב-7 החלו לי דימומים קלים חומים. אתמול בלילה החלו לי כאבי בטן של מחזור ובאמצע הלילה נאלצתי לקום כדי לשים טמפון. היום גם כך הייתי אמורה לקבל מחזור כך שציפיתי שחום השחר ירד.. לפי כל הסימנים החל לי מחזור של ממש, רק שחום השחר מתעקש להמשיך ולהיות גבוה ולעמוד על טמפ' של 37.1.
    חשוב לציין כי המדחום תקין!
    מה נסגר עם הגוף שלי, ולמה חום השחר מחליט להיות עקשן?
    קבעתי תור לרופא נשים, אך אשמח לשמוע מה אתן חושבות
3 תגובות
עמוד 1
  • היי עלמה,
    שיהיה בהצלחה קודם כל, אני מחזיקה לך אצבעות!!!
    קראתי על לא מעט בנות שסיפרו שהתחילו את ההריון שלהן עם דימום כמו שאת מתארת. זה שחום השחר נשאר גבוה זה סימן מעולה! תעדכני.
    אני בכל אופן מצטרפת לשאלה שלך ואשמח לשמוע גם דעות, כי אני נמצאת היום באותו המצב -
    אני ביוא"ב או 14 או 12 (הביוץ החודש היה קצת מוזר..), כששלב לוטאלי אצלי הוא 13 יום. אתמול בערב דימום עדין ובהיר בניגוב (סליחה על התיאורים..), בבוקר חום השחר עדיין גבוה, אבל בדיקת הריון שלילית..
    ובכלל אני כבר משתגעת - במהלך השבוע האחרון יש לי בחילות קלות שבאות והולכות, ותחושת חולשה קצת, שאני כבר לא יודעת אם אלו תופעות אמיתיות או פסיכולוגיות לגמרי..
    לא יכולה יותר עם חוסר הוודאות הזה!
  • היי! מבינה אותך לגמרי.
    אם תסתכלי למטה כתבתי עוד הודעה שבה קיוויתי שהדימומים שהיו לי בהתחלה הם דימום השתרשות, אבל עכשיו אני קצת סקפטית כי זה ממש מרגיש מחזור לכל דבר )אם כי זה נשאר חום ולא מתפתח לאדום כמו בדר"כ), אבל זה דימום שמצריך טמפון.
    חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי תשובה לשאלתנו, אני מקווה שחום השחר אכן מבשר טובות, אם כי הדימום מדאיג אותי...
    שיהיו רק בשורות טובות לכולנו!!
  • טוב, אז בינתיים כמובן שחום השחר ירד ואיתו הגיעה ה
    אתמול כשהגיע המחזור אמרתי לעצמי שלא נורא, והחודש יהיה החודש.. אבל היום נכנסתי לדכאון :( באמת שכבר חשבתי שהחודש נקלטתי. כל התסמינים כבר היו שם.
    אוף, זה כבר חצי שנה של נסיונות!!!
    הייתי חייבת לפרוק :(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה