היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייייי בנות אני אחרי החזרת עוברים ואני עם תמיכה של נרות וכדורים... לפני כמה ימים אמא שלי אמרה לי שבהריון ולידה משאירים אותה להשגחה צמודה כי היא סובלת מקרישיות יתר.. היה לי הריון שלא התפתח לא היה דופק לעובר ועשיתי הפלה ועכשיו אני חושבת אולי גם לי יש קרישיות בדם השאלה שלי אם אפשר לבדוק עכשיו ובמידה ואני יקלט בעזרת השם במחזור הנוכחי אם אפשר לעשות את הבדיקות כי הבנתי שאי אפשר שאת עם הורמונים של תמיכה?? אשמח לתשובות לילוש
6 תגובות
עמוד 1
בד"כ אחרי 3 הפלות לא עלינו נותנים לעשות את הבדיקה הזו אבל אם יש לך הסטוריה את זכאית לעשות את הבדיקה לפני. (גיסתי עשתה אותה לפניה חתונה...) ממליצה לפנות לרופא משפחה ולקבל הפניה - את הבדיקה עושים בד"כ בבתי חולים.. ככה תדעו למה לצפות.. בהצלחה!
מה שחסויה רשמה למעלה! תדרשי לבדוק את הקרישיות אם יש היסטוריה משפחתית לקרישיות. נקווה שלך אין את זה:)
היי לילוש אצלי הרופאה שלי נתנה לי את הבדיקות הבסיסיות של קרישיות יתר ומכיוון שיצא תקין ואין לי הסטוריה היא לא שלחה אותי לבדיקה בבית החולים
תלכי לרופאה שלך ותבקשי אני מכירה מישהי שאין לה בעיית קרישיות ועברה הרבה הפלות בהתחלות ואז באחד ההריונות עם הבת שלה נתנו לה בכל זאת מדללי דם כל ההריון וזה עזר והיום היא בת 16 אחרי זה שוב נכנסה להריון ורצתה מדללי דם והרופאים אמרו אין צורך בגלל שהיא כבר הייתה בהריון וילדה והכל היה תקין את אותו הריון היא שוב הפילה בהריון האחרון שלה היא ביקשה מדללי דם וקיבלה ועכשיו הילד בן 9 חודשים
אז אל תוותרי ותתעקשי במיוחד שיש לך היסטוריה משפחתית שיהיה בהצלחה
אמא שלי אומרת שהיא לא ידעה כי לא באמת בדקו לעומק פעם אבל אחרי לידות היא מאבדת הרבה דם והיא בהשגחה צמודה ומקבלת מנות דם... לדעתה יש לה אי קרישיות... השאלה אם אפשר לבדוק עכשיו שאני באמצע טיפול?!?!
לילוש
תבררי עם הרופאה שלך אני בדיוק הייתי לפני התחלה של טיפולים
גם אם זה יתר קרישיות וגם אם זה חוסר צריכים לתת לך את הבדיקה! לבעלי בתור ילד גילו שיש לו חוסר קרישיות בדם - כשהוא גדל והיה צריך לעשות ניתוח חניכים לא היה כתוב כלום בתיק הרפואי והוא התעקש, נתנו לו בדיקת דם שעלתה על זה שחסר לו והרופא הכין את עצמו לבדיקה לפני.. באמת אחרי הניתוח חניכיים הוא התעלף בגלל הכמות של הדם שאיבד.. שורה תחתונה - תתעקשי!