היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, קיבלתי תוצאות של חלבון עוברי שליש ראשון ואשמח לדעת מה המשמעות: תסמונת דאון- הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בלבד- 1:820 הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית והבדיקות הביוכימיות - 1:810 טריזומיה 18 - סיכון משולב 1:10000.
מה המשמעות של התוצאות? בשקיפות התוצאה הייתה 1:4876. האם זה שהתוצאה ירדה מהשקיפות ומסיכון בסיבי אומרת שצריך לעשות מי שפיר? אני מודאגת ולא מצליחה להשיג את הרופא.
תודה!
8 תגובות
עמוד 1
לדעתי זאת עדיין תוצאה גבוהה וטובה! בהצלחה
גם לי הסיכון ירד אחרי בדיקת הדם אבל זה נראה סיכון תקין לחלוטין למיטב זכרוני
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
תוצאות מעולות
אין לי מושג.. מקווה שזה טוב :) תנסי להתקשר לאחות או להשאיר הודעה לרופא המטפל שלך :)
ד"א - תוך כמה זמן קיבלת את התוצאות? עברו כבר מעל שבועיים ואין לי עדיין תוצאות :(
בהצלחה
היי כן זה אומר שהתוצאות ירדו בגלל הבדיקות דם כמו שאמרו לך זה עדיין תוצאה טובה והרבה מעל מה שמשרד הבריאות ממליץ למי שפיר אבל אני יודעת מניסיון שיש רופאים שימליצו כן לעשות בדיקה בכזאת תוצאה... רק שבוע שעבר מישהי שאלה את ד"ר הדר על סיכון של בערך 1:1000 והוא אמר שהוא כן חושב שכדאי לעשות. זה לא אומר שזה מסוכן זה פשוט אומר שיש כאלה שמעדיפים ללכת על הצד הבטוח. אם אני אהיה לגמרי כנה - במקומך הייתי עושה את הבדיקת דם. חברה שלי עשתה אותה אחרי ממצא בעייתי בסקירה שנייה, היא הייתה תקינה ולפני שבוע וחצי נולד תינוקי מתוקי ובריא.
תעדכני חמודה!! :)
חשבתי על זה שוב והייתי מחכה קודם לסקירה :) מתי היא?
תודה לכולן על התשובות. הסקירה שלי רק ב 1.10 והרופא שלי לא זמין כך שלא יכולה לשאול אותו לגבי התוצאות. בשישי האו אמור להיות במרפאה, ומקווה שאצליח לתפוס אותו אז. אני מעדיפה להימנע ממי שפיר, אבל נראה מה יגיד הרופא שלי. תודה!
ד:ר הדר כתב שחשוב לראות מה בבדיקות הדם גרם לסיכון לעלות בצורה משמעותית כ"כ. זה מלחיץ אותי מאוד... אני מקווה שאצליח להתייעץ עם הרופא שלי בהקדם