היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התקבלתי לעבודה חדשה שממש חיכיתי לה.. אבל גם גיליתי תוך כדי שאני בהריון........ מה עושים??? אני רק בשבוע 4.. כמובן שאני לא אספר לאף אחד אבל אני מרגישה לא נעים כל כך להתחיל עם סוד כזה ענקקק. . מה הייתן עושות? מתי בכלל צריך לעדכן על הריון? אני בהתלבטות חיי..
14 תגובות
עמוד 1
היי חמודה כיף שהצטרפת לפורום הזה... !!!!
מבחינת מתי צריך זה בחודש חמישי אני במקומך הייתי מחכה עד לסקירה ואז מספרת. זה יותר יפה בעיניי מלחכות לחודש חמישי, בעיקר אם מדובר בעבודה שחשובה לך ואת רוצה להמשיך בה - זה סך הכל אתי גם כלפי המעסיק. אם היה מדובר בסתם עבודה זמנית שלא מעניינת אותך אז פחות הייתי חושבת שאת צריכה להתחשב בהם.
כשתספרי תוכלי להגיד שבכל תהליך הקבלה לא ידעת ממש מבינה אותך כי היו לי כמה סרטים בהתחלה אבל, בטוחה שמעסיקים שלוקחים אישה בגילאים שלנו, נשואה, מניחים שהריונות זה חלק מהחבילה תעדכני
את מחוייבת לדווח למעסיק עד שבוע 18, וזו ממש לא בעיה. את גם יכולה לספר בעוד כמה שבועות ולהגיד שגילית את זה אחרי שהתחלת לעבוד (אני גיליתי בשבוע 5 כזה, זה נורמאלי). אם בראיון עבודה לא שאלו אותך על תכנון הריון ואמרת שלא, לא תהיה עם זה שום בעיה, גם לא מוסרית. מזל טוב!
לא אמרו כלום.. העניין הוא שאני צריכה ללדת בחג שבועות בע"ה ואני עובדת בבתי ספר ככה שזה גם ככה לקראת סוף שנה. . נקווה שיהיה טוב ושלא יקחו את זה קשה כשאספר. ..
קודם כל בשעה טובה :) כמו שאמרו לפניי- רק מחודש חמישי חובה לספר, ממליצה גם לחכות לסקירה ולספר למנהלת.. תגידי באמת שלא ידעת כשהגעת לראיון.. בבתי ספר לוקחים את זה בחשבון - אין לך מה להרגיש לא נעים...
היי חמודה בשעה טובה שיהיה...תחכי, אל תספריי היתי אומרת...
היי! קודם כל בשעה טובה!
אספר לך משהו אישי שקרה לי. בעבודה הקודמת שלי, בזמן שעוד התראיינו לעבודה, הבוס שלי שאל אותי מה התכנונים שלי לגבי העתיד
איזה קטע גם אני התחלתי מקום עבודה חדש בשבוע שלך וגם אני ילדתי בשבועות
אגב, אני אישית בלי נדר מאד משתדלת לא לספר לאף אחד חוץ מבעלי לפני שיוצאת הבטן (ניסיון כואב לצערי)
כך שבעיניי אין פה עניין של מוסריות זכותך המלאה שלא לספר עד חודש חמישי.
כמה תשובות לכולן- אין מצב שאני מספרת גם עוד שבועיים כשזה רק בשבוע 6! אפילו למשפחות אנחנו לא מספרים בשבוע כזה מוקדם. . לפני שבוע 15( חודש 3-4) אין על מה לדבר כי אני לא אספר בחיים
מבחינת כל המסביב... זו עבודה עם המון נשים, יש שם המון נשים בהריון ונשואות ואחרי לידה וכו'.. ככה שזה קצת מרגיע אותי..
סתם לא נעים להתחיל עבודה עם סוד.. הדבר היחיד שמנחם שזה לא דופק את השנה הנוכחית כי אהיה זמינה כל השנה בע"ה. . מקווה שיקבלו את זה יפה
אז אם את עובדת בבית ספר אז בכלל אין בעיה! עבודה בבי"ס זו עבודה לאמהות זה בסדר גמור ואני בטוחה שכשתספרי להם הם יגלו הבנה וישמחו.
הריון זה ברכה - הכל יהיה בסדר ויקבלו בהבנה !! כמו שאמרו למעלה - את עובדת בבית ספר ככה שהמשרה הזו היא הכי מתאימה לנשים בהריון / אמהות :) בהצלחה !!!
אני אופטומטריסטית בבתי ספר.. אז אני עובדת במתכונת שעות וחופשים של בית הספר.. תודה על התמיכה! אתן מדהימות
מזל טוב!!! ההריון שלך מאוד צעיר, יש כאלה שעדיין לא יודעות שהן בהיריון בשבוע שלך, הייתי מחכה עד השקיפות כדי לספר לא הייתי מחכה לחודש חמישי....
ואני פשוטטטטט בשוק מהמעסיקים ששואלים בראיון עבודה על תכנון עתידי של היריון זה לא מוסרי ולא אתי בכללל ואני לא הייתי רוצה לעבוד במקום כזה !!!!!! הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
היי קודם כל מזל טוב
חייבת לשתף אותך... אני אמנם לא התחלתי עבודה חדשה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור תפקיד בחברה שלי והייתי בהריון בשבוע 7 בערך וגם הייתה לי התלבטות ענקית כי מאוד רציתי את התפקיד והוא היה דיי שלי ופחדתי שזה הדבר היחיד שיהרוס. התחלתי את תהליך המיון וכשראיתי שזה ממש כנראה שלי החלטתי לשתף לפני שיקבלו החלטה סופית (כי בכל זאת מכירים אותי בחברה ורציתי להתחיל עם דף נקי). לשמחתי המנהלים רק שמחו לשמוע ואמרו שזה ממש לא משפיע על התפקיד ושלא אדאג וקיבלתי את התפקיד. לצערי בשקיפות נראה כי העובר לא התפתח ועברתי גרידה בשבוע 13 בערך.
אני ממש מאחלת לך שאצלך הכל יהיה תקין [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]