סקירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני ממש אוהבת את הפורום הזה..
    קבעו לי תור לסקירה מוקדמת ב7 באוקטובר, ואת הסקירה השניה בדיוק לחודש אחרי. מה עושים? זה לאנראה לי.....

9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    גם לי זה נראה מהר מדי
    מה זה קבעו לך?
    כשאני התקשרתי היא שאלה למתי לא קבעה לי לבד...
    באיזה שבועות מדובר?
    אני עשיתי את הראשונה בשבוע 16 ואת השנייה אעשה בשבוע 23
  • שבוע 16 הראשונה..התקשרתי עכשיו ודחיתי לשבוע 24
  • 24 זה כבר גבולי לדעתי.
    . בעיקרון סקירה מאוחרת זה בין 19-22 כי אח"כ העובר גדל ולפעמים לא ניתן לראות את כל האיברים בסקירה.
  • 24 זה כבר גבולי לדעתי.
    . בעיקרון סקירה מאוחרת זה בין 19-22 כי אח"כ העובר גדל ולפעמים לא ניתן לראות את כל האיברים בסקירה.
  • יואו יונית איזה כייף זה סקירה:)))
    בדיקה כזאת מרגשת! במיוחד הראשונה שאז יודעים מה המין של העובר:))
    אני גם חושבת שחודש הבדל בין הסקירה הראשונה לשניה זה לא הגיוני, ושמחה ששינית את התור. תתיעצי עם הרופא שלך לגבי שבועות שתערכי את הסקירות. הוא יודע מה הכי טוב עבורך:)
    מאחלת לך הצלחה בבדיקה ותעדכני אותנו, אני תמיד מתרגשת בשביל בנות שמספרות על הסקירוך שלהן:)
  • חוה-זה באמת גבולי? כי התקשרתי לקופת חולים לקבוע והיא אמרה שזה בסדר...אז מה עושים? סקירה מוקדמת יש לי רק בשבוע 16 ולא לפני..אולי עדיף לבטל סקירה אחת?
    תות מאמי כן זה מרגש אני ממש מחכה לזה. הסקירה הראשונה יוצאת לי יום לפני סוכות .רק שאני מבולבלת עכשיו לגבי הסקירה השניה...
    נעדכן
  • הכי טוב שתשאלי את הרופא שלך. לי אמרו שעד שבוע 22 זה בסדר.
    אבל אולי לך יגידו אחרת.
  • הכי טוב שתשאלי את הרופא שלך. לי אמרו שעד שבוע 22 זה בסדר.
    אבל אולי לך יגידו אחרת.
  • אוקיי..תודה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה