שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם זה נכון שהגוף מכין את עצמו לפני הריון? זאת אומרת שאם אני מנסה כבר חצי שנה וכל חודש יש לי כל מיני סימנים כאלה שלא היו לא אף פעם (לפני שהתחלנו לנסות).
    כמו כאבים בחזה, כאבי בטן בבטן התחתונה גם במהלך החודש (לא רק לפני המחזור).. וגם המחזור נהיה לי לא סדיר בכלל מאז שאנחנו מנסים. (לפני זה היה סדיר כל 28 יום).
    אוף אני משתגעת מזה כל חודש ובטוחה שהפעם זה יקרה ואז המחזור מגיע
6 תגובות
עמוד 1
  • זה מצחיק.. אבל כן.. קרה לי בכל חודש משהו אחר!!!

פעם דימום חום לפני המחזור, פעם אחת איחר לי המחזור, קרה לי פעם אחת שהחזה כ"כ כאב שלא יכלתי להיות עם הפנים לדוש במקלחת... כאבי ביוץ, כאבי גב, מיגרנות.. כל חודש אמרתי וואלה זה החודש... ואז כמובן הגיע המחזור..

אני חושבת שלפני שניסיתי להיכנס להיריון פשוט לא שמתי לב לגוף שלי ופתאום התחלתי לשים לב לכל מיני סימנים.. יכול להיות שזה היה תמיד ויכול להיות שבאמת הגוף מכין את עצמו (זה אמא שלי אומרת).. גם הלחץ הזה לא עושה לנו טוב..

אם תמצאי שיטה להפסיק לשים לב לסימנים או להפסיק לחשוב על זה- תספרי גם לי
  • חח הלוואי ונמצא שיטה כזאת..
    יכול להיות שזה סתם פשוט שלא שמתי לב לדברים האלה לפניי, למרות שאני בטוחה שכאבים בחזה אף פעם א היו לי. וזה מצחיק כי גם אמא שלי אמרה לי על הקטע הזה שהגוף מכין את עצמו (רופאים לא ממש מאמינים בזה נראה לי)...
    את עדיין לא נקלטת?
  • עדיין לא...

מנסים כבר שנה וחצי.. עשינו את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין שזה הזוי.. אחרי 5 הזרעות אנחנו בדרך להפריה ראשונה. (אני בת 32)
  • ואיי מאחלת לכם בהצלחה!!
    מזל שבאמת הכל יצא תקין, זה אומר שבטוח יצליח מתיישהו..
    אני מפחדת בכלל להתחיל עשות אתכל הבדיקות האלה..
  • תודה! בהצלחה גם לכם כמובן, ולכולן!

אל תפחדי מהבדיקות אבל, גם אל תדחי את זה יותר מידיי- זאת העצה שיש לי לתת לך.

אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים.. אני הלכתי מומחה פוריות אחרי 10 חודשים..
  • אנחנו מנסים חצי שנה ואני בת 30
    בעלי עשה בדיקת זרע ויצא תקין.. מקווה שגם אצלי יהיה תקין!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה