סקירת מערכות מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות !!! אתן יכולו להסביר לי בבקשה על סקירת מערכות מוקדמת האם זה וגינלי? והאם זה כואב??? אני מאוד בלחץ שבוע לפני הבדיקה ..

9 תגובות
עמוד 1
  • היי !!
    לי התחילו את הבדיקה על הבטן ואז עשו לי וגינלי כי לא תפסו את כל האיברים ( העובר לא היה בתנוחה נוחה ..)
    אולי זה יציק קצת כי מחטטים עם המכשיר הוגינלי .. אבל לא כאב לי - סתם הציק .
    אם את מפחדת מהכאב תבקשי שימרחו לך הרבה חומר סיכה באזור כדי שפחות תרגישי את החדירה..
    שיהיה בהצלחה :)

• לי עשו רק בטני, אני מניחה שזה תלוי בשבוע שעושים ובמיקום העובר

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• היי מתוקה,
    זו בדיקה מרגשת כ"כ ככה שגם אם היא טיפה כואבת זה לא נורא.. ;)
    לגבי אופן הבדיקה - כמו שאמרו, מאוד תלוי בגודל העובר (שבוע שלך) והתנוחה שבה הוא נמצא...
    אני חושבת שזה גם תלוי ברופא..
    אצלי זה התחיל על הבטן ואח"כ הוא עבר לוגינלי אבל העובר אצלי היה נורא קטן - הגעתי בשבוע 13+6 והוא היה במוצג עכוז - אם אני לא טועה.. הוא ניסה להזיז אותו מלא וכשלא הצליח החליט לעבור לבדיקה וגינלית..
    בכל מקרה - שיהיה בהצלחה! זו בדיקה כ"כ מרגשת!! :)
  • תודה רבה בנות הרגעתן אותי :)))
    שיהיה לנו בשורות טובות
  • לי עשו רק בטני. זאת הבדיקה הכי מרגשת שיש בהריון! הבדיקה לא כואבת אבל מרגישים טיפה לחץ כשהרופא לוחץ במקום מסויים כדי לראות איבר טוב יותר. בהצלחה!

• אני אתמול הייתי בסקירה מוקדמת (:
    לי הוא עשה רק ביטיני אני בשבוע 16 אז כבר היה אפשר ליראות הכל
    וגינלי עושים רק אם יש דברים שהוא לא מצליח לראות.
    היה מהמם ומרגש בטירוף הוא ממש עובר איתך איבר איבר גם פנימי גם חיצוני ומראה לך שהכל בסדר.
    לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך ממש רואים תינוק כבר ניראה לי שרק מאז אני ממש מתחילה לעכל שאנחנו בהריון (:

אבל את בטוח תהני גם אם הוא יעשה לך וגינלי וזה לא יהיה הכי נעים בקטנה את הולכת לראות נס אלוהי
  • תודה בנות!!!
    אני הולכת לבדיקה הזאת בשבוע 16 ו3 ימים אז באמת יש מצב שהוא יראה .. אבל אתן אפילו אם זה וגינלי ולא נעים זה באמת שווה הכל אני בטוחה :)
    אני מתרגשת ולחוצה .. שיהיה בהצלחה :)
  • קודם כל זה ממש לא כואב, זו הבדיקה הכי יפה והכי מהממת שיש! את תהני מכל רגע!!
    בהריון הראשון עשו לי ביטני בלבד.. אין לך מה לדאוג אבל תצפי שאולי אם לא קולטים איבר כמו שצריך עושים גם וגינלי. .
  • היי
    לי דוקא עשו רק וגינלי
    הרופא הסביר לי מבחינת פיזיקה וכאלה למה רואים הכי טוב
    ושהוא מעדיף לעשות בטני רק למי שממש מתעקשת
    לא הבנתי אבל לא הפריע לי :)
    הוגינלי לא כאב בכלל
    מה שכאב לי - וגם בשקיפות שהיתה בטנית - זה דוקא הלחיצות על הרחם
    כדי להפוך את התינוק
    כלומר כשהוא לא ראה משהו א הוא לא שיחק עם הא"ס הפנימי... הוא לחץ על הבטן
    וזה כואב כמה ימים אחר כך
    אבל תאמיני לי ששטויות וזה שווה הכל וזה הדבר אחרון שמעניין באותו רגע!!
    שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה