חדשה כאן ולא מבינה כלום :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, שמחתי לגלות שקיים הפורום הזה ואולי לא ארגיש כל כך לבד...אחרי חצי שנה של נסיונות בדיקת זרע הראתה תוצאה ממש נמוכה לבעלי (זרעים בודדים בלי תנועה). יש לו וריקוצלה דרגה 2-3. מאז שקיבלנו את התוצאה מרגישה שהכל התמוטט לי...מי חשב שזה מה שיהיה? ניסינו למצוא מומחה בתחום הזה אבל ללא הצלחה. הבנו שיש מצב שלאור הנתון העגום נצטרך ישר להתחיל ivf ואני מפחד בטירוף. אשמח להמלצות על מומחה וריקוצלה פלוס מומחה פוריות או מישהו פרטי שאתן עושות אצלו את הטיפולים..שמעתי על פרופ זיידמן אבל מעבר לזה פשוט אין לי מושג. מה הסיכוי של טיפולים כאלה להצליח? .ואיך עוברים את כל זה?
    בשורות טובות לכולן אמן. ותודה מראש לעונות
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום לירז, אז ככה אין לך מה לחשוש,אני מטופלת בתל השומר ויש שם אורולוג מעולה שבמידת הצורך גם מבצע ניתוחים,
    אי וי אף בעצם זה פעולה די פשוטה בעיקר מצריכה הרבה סובלנות וכוחות נפשיים,
    מיד כש את מתחילה את הטיפול ביום שלישי של המחזור את עושה בדיקות דם ואולטראסאונד ומקבלת הנחייה עם מה להתחיל, זה יכול להיות עם הזריקות שאת עושה לעצמך בבטן שזה ממש לא מסובך ולא כואב או כדורים.כל כמה ימים את מגיע לעשות בדיקות דם ואולטראסאונד על מנת לראות מה מצב הרירית ומה מצב הביציות כש הכל כבר הבשיל עושים זריקה שגורמת לביוץ ועד 36 שעות החרה זריקה עושים לך שאיבה של ביציות.זה מתבצע בהרדמה מלאה ונמשך כמה דקות,יום למחרת מודיעים לך כמה עוברים הופרו ומתי ההחזרה.
    ובתאריך המיוע מבצעים החזרת עוברים בפעולה קצרה מאוד.
    שבועיים לאחר מכן את עושה בדיקת בטא ומודיע לנו על ההריון המיוחל.
    סליחה על חפירה המון בהצלחה ותעדכני
  • היי לירז
    לפני שאת מתחילה טיפולים ומזריקה לך הורמונים תנסו למצוא אורולוג שעושה את הניתוח
    הרבה פעמים אחרי הניתוח זה משתפר פלאים ואפשר להיכנס באופן טבעי ולע צריך את כל ההורמונים האלה
    לרופאים יש נטייה לשלוח בכזה מצב ישר לivf ולפעמים ניתוח קטן לבעל פותר את הבעיה וחוסך את זה

שיהיה בהצלחה
  • תודה מקסימות! מישהי מכירה הורולוג טוב שמתמחה בתחום הזה?
  • מצטרפת למיקי
    לפני שרצים להורמונים, כדי לעשות ניתוח
    לא מכירה אורולוגים אבל בטוח יהיו בנות שיוכלו לעזור לך

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה