הבדיקה החדשה במקום מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

קראתי שיש בדיקת דם שמחליפה כמעט באופן מלא את הדיקור מי שפיר, לא זוכרת את שמה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

5 תגובות
עמוד 1
  • היי מירית,
    אני בדיוק מתלבטת כעת באותו נושא. בדיקת הדם לא מחליפה לחלוטין מי שפיר אבל בודקת את התסמונות העיקריות. היתרונות בה - לא פולשנית ולא מסכנת את ההיריון. החסרון - אם התוצאות לא חד משמעיות, צריך עדיין לעשות מי שפיר...
    בדקתי לגבי הבדיקה בימים האחרונים והמחירים בשמיים! יש החזקים ממכבי שלי (אבל לא מכבי זהב), כללית פלטינום, ולא יודעת מה עוד. ההחזרים חלקיים בלבד. הבדיקות השונות מבוצעות אצל רופאים שמפוזרין ברחבי הארץ והבדיקה עצמה נשלחת לפענוח במעבדה בארה"ב. התשובות מגיעות תוך כ 10 ימי עסקים.
    אשמח לשמוע במה את בוחרת, גם אני מתלבטת בענייןץ בכל מקרה, בהצלחה!

• אכן הבדיקה הזו (verify שמבוצעת במכון מור) מאוד מאוד יקרה! עולה יותר מ-5000 ש"ח.
    יש השתתפות של כללית פלטינום (אולי גם במושלם) אבל זו השתתפות חלקית, והיא בערך לפעם אחת בחיים. כלומר - בהריון הבא כנראה כבר לא תהיה השתתפות.
    היתרון שלה הוא שהיא לא מסכנת את העובר.
    הרופא שלי ניסה לשכנע אותי לעשות וויתרתי. כל עוד אין סיבה קריטית שבגללה צריך לבצע את הבדיקה - אני לא רואה טעם לעשות את זה.
    אם הייתי צריכה לעשות מי שפיר - אולי אולי אולי אולי הייתי שוקלת את זה. וגם אז לא בטוח.
  • היי מירית,

אני עשיתי השבוע את בדיקת הדם הזו (verifi) במור לאישה בתל אביב.
    לי יש תאומים ואני בנובמבר אהיה בת 36 וזה הריון רביעי שלי - יש לי בת ואחריה חוויתי 2 הפלות...
    ככלל, הרופא שלי המליץ לי לעשות את המי שפיר .
    עם זאת, כל מי שביקרתי אצלו בתקופה האחרונה אמר לי שאם השקיפות עורפית יוצאת בסדר, בדיקת הדם הזו (שעלתה לי 5300 ש"ח) והסקירה המוקדמת - כל אלו לפני הזמן לעשות את המי שפיר, אז אין צורך לעשות אותה.
    אני פוחדת ופחדתי מאד ליפול בסטטיסטיקה להפלות, אבל למרות העלות הגבוהה, זה שווה לי את השקט הזה ואם חלילה חלילה משהו לא אהיה בסדר אעשה את המי שפיר אבל לא באופן אוטומטי...

זה היה השיקול שלי לפחות, מקווה שעזרתי...

• חשוב לציין שיש עוד חברות שמבצעות את הבדיקה ו Verify אינה היחידה (למרות שמשום מה, כל הרופאים מדברים רק עליה). אני בכיוון בדיקת פנורמה (3,900 לבדיקה בסיסית ו 4,900 לבדיקה מורחבת - אני אעשה את המורחבת). מסכימה שאם אין סיבה רפואית, חבל לעשות. אני צריכה לעשות מי שפיר או את הבדיקה הזו ולכן שוקלת. בכל מקרה, בהצלחה!

• יאדי יאד
    מה שלומך?
    למה את שוקלת לעשות את הבדיקה? האם השקיפות העורפית יצאה לך בסיכון?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה