עבודה תוך כדי בחילות הקאות ושאר הכיף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אלו מכן שסבלו/סובלות מבחילות, הקאות, חולשה והרגשה כללית לא טובה - איך שילבתם את העבודה עם השבועות הראשונים של ההריון?
    אף אחד גם לא יודע שום דבר, אז עוד יותר קשה להסביר מה עובר עלי ואיך זה שכל שני וחמישי אני פשוט לא מרגישה טוב.
    מה אתן עשיתן? איך תפקדתן?
6 תגובות
עמוד 1
  • אחרי כמה שבועות שבהן (בגלל כאבים חזקים ודימוממים) הייתי צריכה להישאר במנוחה בבית, נשברתי וסיפרתי לבוס שלי כדי שיבין למה אני נעדרת ולמה גם כשאני מגיעה, אני גמורה לגמרי. אם אפשר לעבוד מהבית - עדיף. אם אפשר לקצר ימים (או להתחיל מאוחר,תלוי מתי את מרגישה הכי גרוע) - עדיף. זה כמה שבועות וזה עובר

• אני בשבוע 14 - עדיין סובלת מבחילות והקאות. סובלת מאוד.
    המנהלת שלי ידעה משבוע 7 והבינה כשהייתי חסרה (היא גם ידעה שאני בטיפולים ומחסירה בגלל זה)
    זה קשה מאוד לעבוד במקביל - כרגע אני משתדלת להגיע לחצי יום לפחות ולפעמים לימים מלאים - תלוי בהרגשה..
    אומרים שזה עובר מתישהו

בהצלחה!~
  • באמת קשה אפילו קשה מאד, אבל אומרים שזה עובר, נקווה שיעבור מהר.
    אני בשבוע 11 ומרגישה כ"כ רע, לפעמים ימים שלמים ככה, זה מתיש וגומר.

רק בשורות טובות לכולנו
  • גם אני סובלת מבחילות איומות,
    ואני מקיאה כמעט כל יום בבוקר לפני עבודה.

אבל במקרה שלי,
    אני לא יכולה להפסיד אפילו שעה אחת של עבודה.
    לכן...
    אני לוקחת נשימה עמוקה,
    משננת לעצמי מנטרה שמחזקת אותי:
    "בקרוב זה יעבור, היי חזקה ג'ף, יש דברים נוראיים יותר בעולם מבחילות..."
    וממשיכה ביום שלי כרגיל.

אין לי פריווילגיה להפסיד עבודה כלל,
    אבל אני חושבת שזה מה שמשאיר אותי שפויה ומאזן אותי באופן כללי,
    הידיעה שאין לי ברירה,
    אלא להמשיך את השגרה שלי כרגיל.
  • מורידה בפנייך את הכוע ג'ף! אני עברתי לעבוד מהבית בימים הקשים ממש, ולא יודעת מה הייתי עושה אם לא הייתה לי את האפשרות. שאפו!

• ואני בכלל הפסקתי לעבוד,אני כל הזמן בבית ..אוי כמה שזה מתיש שבוע 13 וזה לא עובררר....מצדיעה לכל אלה שעובדות,באמת כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה