תמיכת הגוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני נמצאת בחודש שישי להריוני השני.
    אני סובלת מכאבים עזים בגב, באגן ובבטן התחתונה. הרופא שלי מסר כי הכאבים נובעים מכך שהגב שלי מתקשה להחזיק את משקל ההריון (למרות שהעובר ואני במשקל תקין ולא בעודף משקל..) והדבר גורם להתכווצויות ברחם...
    הוא נתן לי שבועיים מנוחה בבית והמלצה לחגורת תמיכה לגב... עוד הוא אמר כי ייתכן והכאבים יחמירו ככל שההריון יתקדם.
    רציתי לדעת האם מישהי סבלה/ סובלת מתופעה זו גם ויכולה לומר לי האם זה עלול להוביל לשמירת הריון והאם יש תרגילים או דרכים להקל על הכאבים ולהמשיך בשגרת חיי...
    *אציין כי סבלתי מכאבים כאלה גם בהריון הקודם, אך לא באותה עוצמה...
    תודה!

anaty :-)
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום מקסימה :)
    אני בחודש רביעי, גם עם כאבים בגב ובאגן.. גם לי אמרו שהם יילכו ויחמירו ככל שהעובר ייגדל..
    אני מקווה מאוד שתרגישי טוב יותר בקרוב - לגבי שמירה אין לי מושג..
    תנסי ספורט לנשים הרות או שיאצו - אמרו לי שזה יכול לעזור..
    אנ יושבת על בקבוק חם כל היום, זה מרגיע את הכאב ועוזר יחסית לכאבים שהיו לי בהתחלה.. גם משחה שקוראים לה TIGER BALM מאוד עוזרת לי והיא טבעית...

המשך קליל ותקין
  • אסור להשתמש הרבה בtiger balm בהריון.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • ואוו בטוחה? מה המדד של "הרבה"

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה