מפורקת, מפוחדת, לא יודעת מה לעשות - ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות
    היום עשיתי אולטרסאונד נוסף, שהיה בסדר גמור תודה לאל
    הייתה טכנאית אחרת שלא ראתה שום דבר חריג - כגון הדבקויות שנראו בפעם הקודמת
    שאלה שאלות לעניין, ויצאתי די מעודדת.

ביום ראשון עוד אולטרסאונד ובשני או שלישי תהייה ההזרעה

אני מפורקת מדבר אחר,
    כתבתי קודם שלפני 3 שנים עברתי ניתוח פשוט שהסתבך,
    לאחריו יש לי פחדים וחרדות אבל גם התקפי כאבים נוראיים אחד לכמה זמן
    את הסופש האחרון ביליתי במיון וקיבלתי ים של משככי כאבים
    בכל זאת החלטתי להתחיל את הטיפול כי דחיתי מספיק זמן

היום הלכתי לביקורת למומחה שאמר שעלי לעבור סוג של גסטרוסקופיה עם אולטרסאונד ולראות מה קורה שם, במידה ויעלו על הבעיה שקיימת לדעתו, צריך לעבור עוד בדיקה בדומה לגסטרו רק מעמיקה יותר כדי לתקן.

מה אני עושה?
    בעזרת השם יצליח הטיפול, איך אעשה את הבדיקות?
    מצד שני אם יקרה התקף בהריון, כמות המשככים שכוללים גם מורפיום מסוכנת לעובר
    חשבתי לעצור את הטיפול, ומה עם כל הזריקות, השיגעון של הגוף....
    מצד שלישי סוף סוף יש השערה, יש בדיקה שיכולה לעזור להפסיק את הבעיה או שלא...

ביקשתי שינסו לקבוע את הבדיקה הראשונה בשבועיים- שלוש הקרובים עד בדיקת הבטא, מקווה שזה יקרה, למרות החגים.

לא מפסיקה לבכות, מרגישה לכודה
9 תגובות
עמוד 1
  • היי נונה
    קודם כל אני שמחה שהאולטרסאונד השני היה בסדר ואין הדבקויות
    דבר שני אל תוותרי על הטיפול ישר, תבררי עם הרופא לגבי הבדיקה, אם היאפוגעת אם את בהריון
    וחוץ מזה אחרי ההזרעה יש לך שבועיים שעוד לא יודעים אם יש הריון או לא ומתנהגים רגיל

המלצה שלי באמת לברר עם הרופאים האם זה משפיע בהריון או לא

שיהיה בהצלחה
    ותנסי להיות רגועה, זה יעזור
    אנחנו פה לתמיכה, עזרה ועידוד
  • היי מיקי
    את הבדיקה בעייתי לעשות בהריון כי זה תחת קרינה

בגלל שההזרעה רק שבוע הבא ביקשתי ממזכירת המחלקה שבה מבצעים את הבדיקה שתהייה בשבועיים הקרובים כי באמת אין סיכון בתקופה הזו.

הבדיקה חשובה שכן תעזור לי, ובעזרת השם גם במהלך ההריון ולא אסבול אני מקווה.....

תודה רבה על התמיכה
  • היי נונה
    הבנתי
    אז מעולה, תעשי אותה בשבועייל האלה שעוד לא יודעים מה קורה עם הריון ונקווה שזה באמת יפתור את הבעיה ויעזור

בהצלחה
    ותעדכני אותנו
  • אני מצטערת אם אני נשמעת קצת אכזרית אבל לדעתי במידה ואת לא צליחה לקבוע את הבדיקות לפני ההזרעה אז תדחי את הזרעה אין דבר יותר כואב מלהקלט להריון ואז יהיה צורך רפואי כזה או אחר לא עלינו להפסיק אותו.
    מצטערת שוב על אכזריות, פשוט כש נאמר לי לבצע בדיקות ר0פואיות שהתוצאה שלהם יכולה להשםיע על הליך תקין של הריון עם כל הצער והכאב דחיתי את הטיפול....לא הייתי עומד בהפלה
  • אלה היי
    ההזרעה אמורה להיות מחר או מחרתיים
    הבדיקה שרוצים לעשות לא נקבעת כל כך מהר ולפי מה שהבנתי לוקחת לפעמים המתנה של יותר מחודש.
    בגלל שאני עם הורמונים החלטנו ללכת על הטיפול כי אין לדעת אם יצליח או לא,
    ולגבי הבדיקה, אולי ההריון יעזור לי לסדר את העניין ולא אצטרך אותה כלל, זאת גם אופציה שעלתה.

את לא אכזרית אני מסכימה איתך, ואם הייתי לפני הזריקות לא הייתי מתחילה את הטיפול,
    שכן לבדיקה אין השלכות על נושא הפוריות, אבל בגלל שזה פנימי לא עושים בהריון.

אבל אחרי שנרגעתי ובדקנו את כל האפשרויות וכיוון שההזרעה קרובה מאוד, החלטנו לתת צ'אנס.

את הבדיקה אני יכולה לעשות גם במהלך השבועיים שיהיו עד הבטא, מקווה שזה יקרה והפעם המזל יהיה לצדי :)
  • היי נונה
    הלוואי
    מחזיקה לך אצבעות שיהיה עכשיו הריון וזה יעזור
    שיהיה בהצלחה
  • מיקי תודה יקירה, אמן, אמן אמן לכולנו בשורות טובות.

התקשרו לקבוע תור, ל סוף אוקטובר.....
    שאלתי אם מותר בהריון אמרו שלא,
    והמזכירה הייתה חמודה - הלוואי ולא תבואי ותצליחי בטיפול!!!
    מעודד :)
  • אין ספק
    מאחלת לך שלא תצטרכי את הטיפול
    :)
  • נונה יקירתי אני מאחלת לך הצלחה ומקווה שבאמת הפעם זה שלך ותבשרי לנו על בטא מהממת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה