דחוףףף! ממש ממש! אני בלחץ!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בלחץ!!!
    הייתי אצל הרופא והוא נתן לי לקחתי כדורים שהיו צריכים לתת לי את המחזור אחרי 7 יום. במידה ולא קיבלתי מחזור אני צריכה לעשות בדיקה ביתית ואם היא שלילית לחזור לרופא .

לקחתי את הכדורים לאחר 9 יום שלא קיבלתי וסת. עשיתי היום בדיקה והיא יצאה שלילית.
    בדיוק כשהגעתי לרופא ( מהיום להיום) הייתי צריכה לעשות בדיקה, וגיליתי שאני מדממת. אז הבדיקה נדחתה וקיבלתי מרשמים נוספים...
    עכשיו גיליתי שבכלל אני לא מדממת. וזה היה רק באותה השניה הפרשה קטנטנה עם דם. ומאז עד עכשיו שנכנסתי לשירותים. הכל נקי. ויש רק הפרשות מוזרות אחרות ( בצבע מוזר, ואין לי אותם בדרך כלל)
    ואני ממש לא יודעת מה לעשות.
    אני לא יכולה לקחת את הכדורים שהרופא נתן לי. ובלי קשר מלחיץ אותי למה אני לא במחזור!? ( כדורים שבעבר כן הביאו לי את המחזור)

מישהי אולי יודעת מה התופעה או יכולה להרגיע אותי בצורה כולשהי?!?!
    ומה זה ההפרשות האלה??? אולי הבדיקה הביתית לא הייתה מדויקת?!
    תודה רבה למי שיכלה לענות לי!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, תנסי להירגע קודם כל.
    לגבי דימום שמתחיל ומפסיק - לא רוצה לטפח תקוות אבל ככה התחיל לי ההריון. ..
    אבל אין לי מושג מה הכדורים האלה עושים.
    ממליצה לא לקחת ובבוקר להתקשר למרכז בריאות האישה וללכת להיבדק. ..
    תעדכני מה איתך. בהצלחה!

שיר (:
  • הלוואי הלוואי שככה יתחיל לי הריון.. למרות שהיום בבוקר יצא לי שלילי..
    לקחתי לעצמי כמה דקות להרגע..
    עכשיו אני בסדר:)

אהמ.. אולי את תוכלי להסביר לי..
    היו לי הפרשות שהם לא שקופות כאלה ( מה שיש לי בדרך כלל)
    ולא חומות ( מה שיש במחזור)
    הם היו מין חום בהיר בג' כזה לא יודעת להגדיר... את אולי יודעת מה זה? אף פעם לא היו לי ככה...

• תעזרי לי להבין רגע:
    לא קיבלת מחזור בגלל זה הרופא הביא לך כדורים???
    איזה כדור זה??

דימום השתרשות שבדרך כלל מעיד על הריון הוא בצבע חום אדמדם כזה..

בכל אופן, אני חושבת שאת צריכה ללכת לרופא שלך שוב, הוא יודע הרבה יותר טוב מאיתנו
    אבל לפני זה- את חייבת להירגע קצת לחץ לא יעזור לך!!

בהצלחה

• אם זה אכן השתרשות הריון תעשי בדיקת דם עוד יומיים שלושה כבר תוכלי לראות עלייה בבטא.
    מחזיקה לך אצבעות, תעדכני!
  • תותי 88 עשית כבר בדיקת הריון??

תעדכני

• תותי 88 עשית כבר בדיקת הריון??

תעדכני

• עשיתי בדיקת הריון- שלילי.
    מסתבר שמרוב כל ההורמונים והכדורים שאמורים להביא תמחזור שיבשו לי אותו.
    המחזור שלי הסתיים בכמה הפרשות אדומות במשך שבוע....

אומנם יצא שלילי, אבל אני מאושרת..
    הפעם לא לקחתי את זה בבאסה.
    ב"ה ננסה גם חודש הבאה... (:

אגב, המליצו לי על תזונה נכונה לטיפול בשחלות פוליצטיות. ועל דיאטת "אביבה" מישהי אולי מכירה?
  • לא שמעתי עליה
    אבל בתור פוליציסטית אשמח להכיר אותה גם
  • היי
    אני דיאטנית, לא מכירה דיאטת אביבה אבל מה שמומלץ לבנות עם שחלות פוליציסטיות היא תזונה עם פחמימות מורכבות ( דגנים מלאים, קטניות, בטטה וכו' ) בכמות מוגבלת. מאוד מומלץ ללכת לדיאטנית בקופת חולים ולקבל ייעוץ. הרבה פעמים זה מסדר את הכל בלי תרופות
    בהצלחה
  • לפני כמעט 8 שנים גם לי נתנו כדורים לקבלת המחזור... וגם אני לא קיבלתי אותו

ועשיתי בדיקה בייתית לפני שהלכתי לרופאה והיא יצאה שלילית

כמה ימים אח"כ היה לי תור לרופאה והיא שלחה אותי לאחות לעשות שוב בדיקה והיא יצאה חיובית

הילד חגג 7 לפני חודש וחצי.....

מקווה שבכל זאת יהיה חיובי בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה