-
היי נטלינה
אצלי שאין בעיית זרע בהתחלה לא האמנתי בהזרעות כי אמרתי הסיכויים קלושים ובסוף בהזרעה השלישית נקלטתי
תהיי אופטימית, אל תשללי ישר, אף פעם אי אפשר לדעת
וצריך 3 סבבים של הזרעות על מנת לקבל אישור מהועדה להפריות, אבל שימי לב שזה 3 סבבים עם הורמונים
בלי אישור זה נורא יקר כל התהליך וההורמונים
שיהיה בהצלחה
-
היי נטלינה גם לבעלי יש אותה בעיה כל המדדים לקוים והרופא שלי אומר שלא בכיוון בכלל להגיע להפריות ... אני מאוד מאמינה בתהליך ההזרעה והחודש מתחילה הזרעה ראשונה ... מקווה לטוב ;) שיהיה לנו בהצלחה:)
-
היי נטלינה, אצל בעלי יש 0% מורפולוגיה וגם רק 1 מיליון זרעים- יותר עקב אכילס מבעלך!!! חחח
אני לא רציתי לעשות הזרעות, אבל בגלל שנקלטתי לפני כמה שנים טבעי וזה נפל, אז הרופא התחיל איתי הזרעות.
בהפריה ראשונה זה נקלט אצלי. בסבב השני.
הסבב הראשון עשיתי טיפול מלא- זריקות, שאיבה והחזרה ובסבב הראשון זה לא נקלט. בסבב השני נשאר עובר 1 קפוא והחזירו לי אותו וזה הצליח.
אם זה לא מצליח אחרי 3 הזרעות, תדרשי להתחיל הפריות!
אצלי לא ששו גם להתחיל הפריות ואני התעקשתי ובכיתי לרופא שלי ובסוף שיקרתי על הרופא שלי שהתייעצתי עם עוד רופא והרופא השני המליץ להתחיל הפריות וככה הוא השתכנע.
מאחלת לך הצלחה:))) ויש לכם סיכויי להקלט בהזרעות כי לכם יש 1% מורפולוגיה וגם מלא זרעים. לא כמו אצלנו.
-
הקטע הוא שבא לי להיכנס להריון בחודשים הקרובים כדי שזה ייצא שאני אלד בחופש הגדול... אני יודעת שזה שיקול מצחיק אבל אני סטודנטית, ועכשיו לבזבז את זמני על הזרעות כשאני יכולה לתזמן את ההריון - למה.
אגב, מישהי יודעת כמה העלות של IVF בלי המימון של המדינה? הבנתי שעד שני לידות המדינה ממנת ואחר כך זה נלקח מכיסנו הפרטי.
-
אם יש לך ביטוח משלים בקופת חולים אז לא תשלמי מחיר מלא כמובן. אלא טופס 17. אני יודעת שבמקרים מסוימים כמו בכללית יש השתתפות עצמית של אלף ומשהו ש"ח.
-
כמובן שמדובר על בית חולים פרטי!!!
-
אבל עדי זה נראה לי רק אם יש אישור של הועדה לא?
בכל מקרה נטלינה תבדקי את הנושא אבל קחי בחשבון שזה יקר בלי אישור ועדה גם התרופות
-
נראה לי שחייבים אישור של הוועדה. אני יודעת שהפריה בבית חולים פרטי מדיקל סנטר למי שאין ביטוח משלים זה עולה 12.440 ש"ח. אם יש ביטוח משלים אז מוציאים טופס 17.
-
אם הולכים לבית חולים ציבורי לא משלמים.
-
השאלה שלי לא הייתה לעכשיו - אני אעשה שלוש הזרעות יילך יילך לא יילך אני אבקש IVF. סתם מעניין אותי להמשך הדרך, סוג של תכנון ילודה...
-
אז אין בעיה
אחרי 3 הזרעות מגישים בקשה לועדה ומקבלים אישור, הם נותנים לך אופציה לבית.חולים ציבורי ואליהם שולחים ואז זה רק טופס 17
אם זה פרטי את צריכה לדאוג לאישור ועדה אצל הרופא שתהיי אצלו ואז זה לפי כל קופה והשתתפות שלה
-
היי מתוקה,
שאלה - אני מבינה ממה שכתבת שיש לך ילדים נכון?
לגבי הזרעות - אני עשיתי 3 עם איקקלמין (בהתחלה אמרו שהזרע לא משהו, אח"כ אמרו שהוא בסדר) אח"כ 2 עם הורמונים, ב2 נקלטתי (הזרעה חמישית) סה"כ חיכינו שנה בין טיפול אחד לשני ובין הרופאים... הרבה זמן :-\
אני מסיכימה איתך שהפריה זה הרבה יותר מהיר אבל אני גם מאמינה שאם את צריכה להילקט את תיקלטי גם בלי טיפול....
מאחלת לך הצלחה גדולה! לשאלתך - אני נקלטתי מהזרעה אבל הנתונים של הזרע טובים יותר.
תני לו Q10 אומרים שזה עוזר.. וגם שקדים, אגוזים ומיץ רימונים סחוט..
בהצלחה!
שיר (: