לא האמנתי שאוכל יהפוך לבעיה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחת שמאוד אוהבת אוכל, ופתאום משום מקום, בלי התראה מוקדמת, הכל נראה לי כל כך מגעיל. אפילו שוקולד.. שזה ממש הזוי מבחינתי..
    אז מצד אחד - אני לא צריכה יותר מדי שליטה עצמית כדי לא לנשנש דברים, ומצד שני - הדברים היחידים שאיכשהו הגוף מתיר לי לאכול הם ממש לא בריאים. כמו - פיצה, טוסטים, גלידה...
    אומרים שצריך לאכול בריא ודברים מזינים.. אבל אני לא מסוגלת! גם ככה אני מרגישה נורא עם בחילות והקאות, ורק המחשבה על כל מיני דברים עושה לי רע, אז איך משלבים תפריט מזין ובריא?
    מישהי מצליחה?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה
    אני לא בארץ ולא קראתי פה השבוע כי לא ממש באינטרנט
    (מתגעגעת בנות)
    איזה שבוע את? היה לי בול ככה
    פתאום אכלתי רק בורקסים טוסטים ציפס במבה.. דברים ממש לא גר
    בריאים. כל השאר רציתי להקיא רק מהמחשבה
    בסוף ויתרתי לעצמי.. גם עכשיו לפעמים ירקות מגעילים אותי אז בימים שלא משתדלת לדחוף אותם...
    נראה לי שאין מה לדאוג כשאמרתי לרופא ולאחות לא הזיז להם
  • גם אני במצב הזה. כמישהי שרגילה לחיות רק על ירקות ופירות, אני ממש נלחמת כדי להצליח לאכול סלט פעם ביום. אוכלת בעיקר פחמימות וג'אנק, קשה לי לחשוב על לאכול דברים אחרים. הרופא שלי לא התרגש מזה ואמר רק לדאוג לשתות מספיק

• אני גם הרגשתי כמוך,
    אני מאד אוהבת לאכול ותמיד אהבתי נגיד ירקות ותבשילים בריאים. ובתחילת ההריון לא יכולתי לעבור ליד הירקות בסופר הייתי הולכת מסביב עושה סיבוב ענק כדי להגיע למה שנמצא בקצה השני... וגם אני פתאם נמשכתי למנה חמה (איכס!- אבל זה היה ככ טעים ומגרה) ומלאווח ורק לקראת שבוע 17 כזה התחלתי לאכול סנדוויצ'ים בריאים נגיד ובהדרגה ועכשיו אני מבשלת ומשתדלת לאכול בריא ייחסית כי נורא בא לי הכל.
    מה שאמרו לי ועזר, זה לנסות למצוא תחליפים. נגיד אני לא הייתי מסוגלת לאכול ירקות, אז התשדלתי לאכול יותר פירות. אוכל מבושל- לא התקרבתי אבל גיליתי שצנימים יכולתי לאכול עם אבוקדו נגיד שזה גם דברים שלא מאד מגעיל להקיא אם את מקיאה. בקיצור צריך להשתדל אבל אם קשה לך עם אוכל ובא לך טוסט- לכי על זה כל עוד זה לא הדבר היחיד שאת אוכלת.
    אגב גלידה זה אחלה דבר זה לא כזה לא בריא חוץ מזה שזה הרבה סוכר.
  • אני כל השבועות הראשונים אכלתי רק בייגלה...וכמובן שתיתי...עכשיו שאני בשבוע 13 יש לי משיכה לבורקס גבינה,אני פשוט זורמת עם ההרגשה כי אחרת אני אקיא...נראה לי שאין ברירה וככה זה בהתחלה
  • איזה מתוקות אתן!
    תודה רבה על התמיכה... אני כבר מרגישה יותר טוב (פחות רגשות אשם..)!
    ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה