אולראסאונד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני בהריון הראשון שלי ב״ה
    ויש לי שאלה.. מתי הלכתן לאולטראסאונד ראשון?
    לפני הדופק צריך ללכת בשביל לראות שק הריון?
    דבר שני.. צריך לקבל מהרופא הפניות לבדיקות דם או שתן
    אני מדברת ממש על תחילת הריון שבוע 4-5 ?

אשמח אם תענו אני ממש לא יודעת מה לעשות

לוליייייי
2 תגובות
עמוד 1
  • אני משערת שאם את יודעת שאת בהריון, כנראה שעשית בדיקת דם לבטא על מנת לראות הריון בדם ואחרי זה לעשות בהפרש של יומיים שוב את בדיקת הבטא.
    אחרי זה מומלץ להגיע בשבוע7-8 לרופא על מנת לראות דופק.

אני אישית הייתי לחוצה לראות שהשק הוא תוך רחמי אז הלכתי בשבוע 5 בערך ועל הדרך ראו כבר דופק.
    יש נשים שמגיעות מוקדם לרופא ולא רואים כלום או שרואים רק שק בלי דופק ואז הן נלחצות, לכן ממליצים להגיע בשבוע 7-8 שעל בטוח יוכלו לראות דופק.

לגבי בדיקת דם ושתן- כשתגיעי לרופא לבדיקה ראשונה הוא יוציא לך בדיקות גם דם וגם שתן כדי לראות מה מצב ויטמינים ועוד בגופך.

מקווה שהסברתי ברור:) בהצלחה :)
  • לכי לרופא נשים- הוא ייתן לך הפנייה לאולטרסאונד ולבדיקות דם ושתן.
    לאולטרסאונד הולכים בשבוע 7-8. לא כדאי לפני, כדי לא להילחץ ולהיכנס לסרטים מיותרים.
    שיהיה בהצלחה!

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה