Mirifu - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מירי,
    ממש במקרה נכנסתי לפורום בעוית בשינה וראיתי את השאלה שלך.
    רציתי לתת לך כמה טיפים, מבלי לענות בפורום המקצועי , ולכן אני כותבת לך כאן.
    לשני הבנים שלי היה ריפלוקס קשה. הגדול היה פולט המון וסובל מכאבים, הקטןהיה פולט פחות, רפלוקס שקט, וסובל מכאבים איומים! הקטן גם היה רגיש לחלב ( היה משלשל) ועברנו איתו למזון רפואי מסוג נוטרמיגן שקונים במרשם בבית מרקחת ומעבים עם קורנפלור. הגדול שתה אנפמיל.

שיא התופעה היא בסביבות 4-6 חודשים. אצלי הקטנצ׳יק היה מאוד לא רגוע במהלך היום ומתעורר המון בלילה. כמה טיפים:
    להגביה את המזרן בחלק שעליו מניחים את הראש כך שהמזרן יהיה בזוית.
    אחרי הארוחה להשכיב בחצי ישיבה או בטיולון או בטרמפולינה.
    אנחנו גם נתנו תרופה מסוג זנטק/ לוסק שממש הצילה אותנו ( לוקח שבועיים עד שמשפיעה).
    את הקטן שלי הייתי מאכילה במנשא במצב אופקי כי הוא לא יכל לסבול את הכאבים באכילה בחצי שכיבה...
    מומלץ גם לא להחליף טיטול מייד אחרי האוכל.
    כמה שפחות להזיז את התינוק, כשהוא בוכה לא לנענע אותו, לעטוף אותו בשמיכה קלה, להרים אותו ולחבק אותו בעמידה במנח אופקי ורק ללטף את הגב ( לא לנדנד ).
    מקווה שהטיפים קצת יעזרו, זו תקופה שזכורה לי כקשה אבל זה עובר, ברגע שהם לומדים להתיישב המצב יותר טוב.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

2 תגובות
עמוד 1
  • הי,

תודה על ההתיחסות כי כבר ממש חשבתי שאנסה פורומים אחרים כי אף אחד לא עונה בפורום הזה.
    ב"ה המצב לאחרונה השתפר מאוד והוא ישן הרבה יותר טוב וגם הרבה יותר רגוע.
    עדיין פולט אבל עולה במשקל יפה ולכן הרופא ילדים שלי העדיף שלא לתת טיפול תרופתי.
    תודה על הטיפים, אני באמת התחלתי לשים אותו בסל קל לחצי שעה בערך אחרי האוכל וזה חוסך הרבה מאוד מהפליטות.
    חוץ מזה,הוא התחיל לאכול ירקות ואותם הוא לא פולט כך שכנראה מצב משתפר.
    תודה מאוד גדולה על ההתיחסות

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • שמחתי לענות
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה