אני בהריון שבוע 6!! איזה כיף ממש מתרגשת!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש מתרגשת הייתי בבדיקה ראשונה אצל הרופא שכללה בדיקת דם אולטראסאונד חיצוני וגינאלי (רק בפנימי ראה שק היריון...) ובדיקת שתן!! שבוע הבא בדיקת דם נוספת!!!
מקווה שהכל יעבור חלק!!
אני עוברת את ההיריון הזה בחול אז ככה שבנוסף להתמודדות עם היריון ראשון אני מנסה להבין מי נגד מי פה ואיך זה עובד...
16 תגובות
עמוד 1
בשעה טובה
שיהיה המון בהצלחה מקסימה! המשך תקין וקליל :) בכל שאלה או התלבטות כולנו נשמח לעזור..
שיר (:
בהצלחה רבה ובשעה טובה....כיף ומרגש
גם לי הזכרת את תחילת ההריון :-)
את גרה עם המשפחה שלך? איפה גרה?.
שיהיה המשך הריון רגוע ותקין
היי. תודה לכולכן מקסימות! אני גרה רק עם בעלי בארצות הברית....אז זו חוויה מוזרה אין ספק....
היי. תודה לכולכן מקסימות! אני גרה רק עם בעלי בארצות הברית....אז זו חוויה מוזרה אין ספק....
גם אני אשמח לדעת איך הולך פה הכל.... הבנתי ששונה בארץ- אני בשבוע 5 :-)
וזה יהיה הריון שני בעז"ה ...
היי חן, בשעה טובה!!!
שיהיה המון המון מזל טוב!!!! וברוכה הבאה תמשיכי לעדכן מה שלומך...
אני לא יודעת מאיזה טעם את בארה"ב אבל גיסתי גרה באוסטרליה ועדיין עושה את כל הבדיקות שנהוגות בארץ והעבודה של בעלה עוזרת בתשלומים... אז שווה לבדוק את העניין אם אתם ברילוקיישן כי לפעמים מלחיץ לשנות פאזה לבדיקות שנהוגות - ובעיקר לא נהוגות- במדינות אחרות וכיף לך שהרבה בנות פה יוכלו לייעץ
גם אני מארה״ב,
אין את אותם בדיקות כמו בארץ הבנתי...
מה כן עושים פה?
היי אני לא רחוקה ממכן, מקנדה. מפורומים באנגלית של בנות שגרות בארה״ב להבנתי הבדיקות שלנו דיי דומות. אין אולטראונד לדופק אם אין סיבה ספיציפית (גיל, תאומים או יותר, הפלות קודמות וכ״ו). רואים רופא נשים רואה רק בשבוע 12. יש רק סקירה אחת. מאוד קצת בדיקות גנטיות על בסיס מוצא וכמובן היסטוריה משפחתית. הרופא המטפל ברוב המקרים הוא גם המיילד.. לא בטוחה אם הכל תואם בכל זאת לארה״ב וקנדה יש רפואה שונה (אצלנו ציבורי ולגמרי בחינם אצלכם דרך ביטוח פרטי) אבל אני מניחה שהגישות דומות
וואוו רק שבוע 12?? ולא בודקים דופק וואוו שונה לגמרי מבארץ!! אז יש לי עוד זמן ללכת לרופא !! אני בשבוע 6 רק,..
מאיזה איזור בארה״ב שאר הבנות?
אני מ-LA.
לפי מה שהיה לי בהריון הקודם: שבוע 8 - בדיקת דופק עובר, ומאז כל 6 שבועות בדיקת רופא.
שאר הבדיקות הן כמעט כמו בארץ: שבוע 12 - שקיפות עורפית, שבוע 16 - סקירה מוקדמת (רק אצלנו עם טכנאית ולא עם רופא), שבוע 24 - סקירה מאוחרת שבוע 26 - העמסת סוכר ובדיקת דם שבוע 28 - חיסון אנטי די (אם יש לך סוג דם שלילי) שבוע 35 - בדיקת GBS
משבוע 28, בדיקת רופא כל שבועיים, משבוע 36, בדיקת רופא כל שבוע.
אין הערכת משקל בשבוע 32 ואין יותר אולטרסאונדים עד הלידה.
שכחתי עוד משהו, אני לא יודעת איזה סוג של ביטוח רפואי יש לך, אבל יש שירותים שאת יכולה לקבל בחינם.
יש מקום שנקרא Birth Choice ששם הם נותנים לך טיפול עד שבוע 12 - בחינם! בנוסף, אצלנו בקליפורניה אפשר להגיש בקשה לביטוח מסובסד דרך "אובמה קייר".