שאלה קצת טיפשית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות:)

אני די חדשה בכל העניין הזה של לנסות אז רק רציתי לוודא שאני בכיוון הנכון..

המחזור שלי לא סדיר בעקרון אבל קיבלתי ב15 לחודש את המחזור הראשון אחרי ההפלה הטבעית..

במקרה והחודש יהיה לי ביוץ סדיר..מתי אני ובעלי אמורים להתחיל "לפעול"?
    אם אני לא טועה אז ב-28.9?
    סילחו לי על השאלה המפגרת:)

7 תגובות
עמוד 1
  • שבועיים לפני המחזור הבא..
    תבדקי עם מקלוני ביוץ
  • עשרה ימים מהיום הראשון של המחזור- תקיימו יחסים יום כן יום לא..
    במידה ואת בודקת עם מקלוני ביוץ- אז ביום שהמקלון יוצא חיובי- רצוי לקיים יחסים באותו יום, יום למחרת... ויום אחריו.

בהצלחה
  • אם את יכולה אז תלכי לעשות מעקב זקיקים
    בגלל שאת אחרי הפלה הביוץ יכול להשתבש במחזורים הראשונים ( מניסיון)
    הכי בטוח מכל בדיקה אחרת והכי וודאי!!

בהצלחה

• קודם כל תודה על התשובות

ובכן..

הייתי היום אצל הרופא הנשים החדש שלי (מומחה לפיריון גם)
    בגלל שנכנסתי להריון ככ מהר (אפילו שהפלתי) הוא לא רוצה להתחיל עדיין בטיפול תרופתי..הוא רוצה שננסה טבעי חצי שנה ואם לא נצליח לבוא אליו..

שאלתי אותו אם אפשר לעשות מעקב זקיקים והוא אמר שלדעתו כל עוד מנסים טבעי עדיף להשאיר את קיום היחסים כמשהו רומנטי וכיפי ולא מכני כפי שקורה הרבה במהלך התקופה הזאת..

מקווה שהוא צודק

:)

• יש משהו במה שהוא אומר
    אבלללל ויש אבל גדול!
    רופאים נוטים להיות קצת אדישים כשמישהי באה אליהם, תחשבי שאת בלחץ והסביבה מלחיצה והם בשנטי שלהם אומרים לך תבואי עוד שנה...

אז אל תהיי כזו אדישה ושאננה אם את לא מצליחה להיכנס להריון 4 חודשים לדעתי תבקשי שוב מעקב זקיקים לפחות להדוק מתי בערך את מבייצת כדי שתדעי, אפילו תעשי פעם אחת ומשם תמשיכי כי ככל שהזמן יעבור את תהיי יותר לחוצה!

תנסי כמה חודשים את גם אחרי הפלה טיבעית את מאוד פוריה בחודשים הללו..

מאחלות לך היקלטות מהירה
  • כן אני מבינה מה את אומרת..
    מצד אחד בא לי כבר להתחיל תהליך אמיתי אבל מצד שני גם ממש בא לי לתת הזדמנות לגוף שלי
    לעשות את זה לבד..
    בכל מקרה קבענו שאם אני חודשיים לא אקבל מחזור אז אני אבוא אליו ואנחנו נתחיל בבירורים וכו,.

תודה!! ומקווה שיהיו לי עידכונים טבעיים ומהירים
    :)

• הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה